Θεαματικές μεταμορφώσεις με μπαλαγιάζ

Written by on 26/10/2020

Με τον σωστό hair expert…όλα μπορούν να γίνουν.
Εάν κάναμε τηλεοπτική εκπομπή, τώρα θα έβλεπες το μήνυμα “Παρακαλούμε μην το δοκιμάσετε στο σπίτι”. Δεν αστειευόμαστε, γιατί το μπαλαγιάζ δεν είναι μια απλή βαφή μαλλιών ή μια ανανέωση στην ρίζα.

Χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία και πρέπει να βρεις τον κατάλληλο hair expert που γνωρίζει πώς να δώσει την λύση στο πρόβλημα σου και θα λάβει πολλούς παράγοντες υπόψιν μέχρι να καταλήξει στις σωστές τεχνικές που πρέπει να εφαρμοστούν, για να αποκτήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, είναι διαφορετικό να έχεις όλο το κεφάλι ανταύγειες και να έχει κατέβει η ρίζα, διαφορετικό να έχει βγάλει κόκκινους τόνους το ξανθό σου, διαφορετικό να μην έχουν βαφεί ποτέ τα μαλλιά σου και διαφορετικό να έχεις εφαρμόσει διαφορετικά χρώματα βαφές σε διαφορετικά σημεία του κεφαλιού σου. Κάθε κεφάλι έχει διαφορετικές ανάγκες και δεν υπάρχει λύση καρμπόν για όλες.

Επίσης, δεν έχουν όλοι οι hair experts τις ίδιες γνώσεις. Καλό θα ήταν, να ζητάς να δεις προσωπική δουλειά πριν αφήσεις κάποιον να πειραματιστεί με θεαματικές αλλαγές στα μαλλιά σου.

Τέλος, θα σε συμβουλεύαμε να αποφεύγεις την βαφή στο σπίτι γενικότερα, εκτός και αν πρόκειται μόνο για την ρίζα σου και να αφήσεις τα υπόλοιπα στους ειδικούς. Μη διστάσεις να κάνεις πολλές ερωτήσεις και να ζητάς διευκρινήσεις για το πόσα sessions θα χρειαστούν. Πρέπει να γνωρίζεις πως είναι πολύ πιο ασφαλές να γίνεις από μελαχρινή ξανθιά σε 2-3 επισκέψεις, παρά σε μία. Είναι μια τακτική που μια σωστή hair expert θα σου προτείνει αν η βάση σου είναι 3 ως 5 και θέλεις να πας ξαφνικά στο 9. Πολλά από τα αποτελέσματα που θα δεις παρακάτω, είναι πολύ πιθανόν να μην έγιναν σε μια μόνο επίσκεψη.

Μετά από αυτά τα ολίγα…δες τις πιο θεαματικές μεταμορφώσεις με μπαλαγιάζ, που εντοπίσαμε στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

А вот и долгожданная трансформация 🔥кто напишет что фотошоп или обработанная фото идёт сразу в чёрный список безвозвратно. Это оригинальная фото без единой обработки, в сторис выложу фотопленку где можно посмотреть на все фото. Так что ставим лайк и пишем позитивные комментарии🙏😘 за макияж спасибо @matveeva_stylist за блеск волос @braehaircare @braerussia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IGOR KHONIN (@igorkhonin) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Emerging stylist training ! I’m blown away today how incredibly talented my girls are 🙏🏻✨ Bon created this look with highlights and lowlights for a seamless blend. Soft effortless wave using the big @cloudnineoz wand. 🥰🥰 who else loves a transformation 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ For bookings and enquires please call/text 0477 433 073 or email hello@parisrosehairartistry.com PRHA x · · · #hairtransformation #cloudnineoz #lowlightsandhighlights #blondeinspo #cloudninehair #curls #softwaves #hairstyling #hairstyleoftheday #hairstylesforgirls #rootstretch #perthhair #perthhairstylist #perthhairdresser #subiacohairsalon #urbanlistperth #perthpop #perthisok #perthblondes #perthblondespecialist #foilmefoils

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SUBIACO BLONDE SPECIALIST (@parisrosehairartistry) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today’s before and after 💘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giuliana Francesca Corbosiero👽 (@giulianacorbosiero) στις

Πηγή


CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

ArtistUpcoming

No(w) On Air

16:00 18:00


Upcoming

No(w) On Air

16:00 18:00