Η Ariana Grande ανακοινώνει την κυκλοφορία του «excuse me, i love you», του πολυαναμενόμενου concert film για την περιοδεία της «Sweetener World Tour».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου, ακριβώς ένα χρόνο μετά την αυλαία της περιοδείας που διοργανώθηκε για την προώθηση των άλμπουμ «Sweetener» (2018) και «Thank U, Next» της Ariana Grande.

Το «Sweetener World Tour» ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου 2019 και ολοκληρώθηκε στις 22 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς μετά από 97 συναυλίες σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.

Στο πρόγραμμα της περιοδείας εντάχθηκε και η εμφάνιση της pop star ως επικεφαλής στο φεστιβάλ «Coachella» του 2019.

Το «Sweetener World Tour» παρακολούθησαν 1,3 εκατομμύρια θεατές και κατέγραψε έσοδα ύψους 146,4 εκατομμυρίων δολαρίων για να αναδειχθεί στην πιο επιτυχημένη περιοδεία της Ariana Grande.

«Κυκλοφορώντας αυτό ως επιστολή αγάπης σε όλους σας, για να γιορτάσουμε όλα όσα έχουμε μοιραστεί τα τελευταία χρόνια. Ξέρω ότι αυτό το έργο καταγράφει μόνο μια περιοδεία (από όλες τις άλλες εκατοντάδες παραστάσεις και στιγμές που έχουμε μοιραστεί τα τελευταία έξι ή επτά χρόνια…Χριστέ μου), αλλά ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω όλους που μου δείξατε περισσότερα από όσα ονειρευόμουν σε αυτή τη ζωή», συνέχισε.

Διαβάστε ακόμη:  Κυκλοφόρησαν οι Hooverphonic τραγούδι για τη Eurovision

«Το να κάνω μουσική και να κάνω όλα αυτά είναι τα μόνα που ξέρω ή στα οποία έχω αφιερώσει τον εαυτό μου εδώ και πολύ καιρό. Παρόλο που η καρδιά μου ανυπομονεί για αλλαγή παραστάσεων, ήθελα να εκφράσω ξανά πόσο αιώνια ευγνώμων είμαι», σημείωσε.

«Έχω μάθει, έχω δει και έχω νιώσει τόσα πολλά. Ήταν μεγάλη τιμή να μοιραστώ τόσο μεγάλο μέρος αυτής της ζωής μαζί σας», κατέληξε η Ariana Grande.

Πηγή