Η συναυλία των Evanescence στο Portland

Written by on 09/11/2021

image_print

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου οι Evanescence πραγματοποίησαν τη μεγάλη επιστροφή στις συναυλίες στο Portland, μετά από 2 χρόνια υποχρεωτικής αποχής λόγω Covid-19. Ήταν η πρώτη στάση της Αμερικανική περιοδεία τους, στην οποία τους συνοδεύουν οι Halestorm, αλλά και οι ταλαντούχες PLUSH που ανοίγουν τις συναυλίες τους. Ο κόσμος που βρέθηκε στη συναυλία ήταν αρκετός, καθώς υπήρξε μεγάλη ανυπομονησία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Evanescence σ’ αυτή τη περιοδεία, όπως και στην επερχόμενη Ευρωπαϊκή περιοδεία τους θα προωθήσουν την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά The Bitter Truth, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Η έναρξη της συναυλίας τους ήταν ιδιαίτερα φαντασμαγορική, με το Broken Pieces Shine να είναι το πρώτο τραγούδι της setlist τους. Ανάλογη έναρξη θα θέλαμε να δούμε και στις 5 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας.

Μεγάλο μέρος της setlist τους εμπεριείχε τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο, καθώς ερμήνευσαν μεταξύ των άλλων: Yeah Right, The Game Is Over, Use My Voice, Better Without You, Take Cover, Part Of Me, Far From Heaven, τη μεγάλη επιτυχία του δίσκου Wasted On You, αλλά και το Blind Belief στο κλείσιμο της συναυλίας τους.

Φυσικά ερμήνευσαν και μερικές από τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως το Bring Me To Life, το Call Me When You’re Sober, το Going Under, το Lithium, αλλά και το My Immortal στο encore.

Η συνύπαρξη των Amy Lee και Lzzy Hale στη σκηνή ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη, μιας και περιοδεύουν μαζί αυτό τον καιρό στην Αμερική. Η πρώτη τους συνύπαρξη ήταν στο live των Halestorm, όπου φιλοξενήθηκε η Amy Lee στη σκηνή, για να ερμηνεύσουν μαζί το Break In. Η δεύτερη συνύπαρξή τους στη σκηνή ήταν στο live των Evanescence, όπου φιλοξενήθηκε αυτή τη φορά η Lzzy Hale, για τη μοναδική ερμηνεία τους στο τραγούδι των Linkin Park με τίτλο Heavy. Μια ερμηνεία που συγκλόνισε τους παρευρισκόμενους της συναυλίας.

Αυτή ήταν η πρώτη γεύση που πήραμε από την συναυλιακή επιστροφή των Evanescence, και πλέον ανυπομονούμε να έρθει η μέρα με το καλό που θα τους απολαύσουμε και στη χώρα μας.

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Group Therapy

16:00 17:59Current show

Group Therapy

16:00 17:59