Η «Ευτυχία» νίκησε τα ριάλιτι κλέβοντας την πρώτη θέση στην AGB

Written by on 21/12/2020

image_print

Παρασκευή 18/12, σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση προβλήθηκε η ταινία «Ευτυχία» σε σκηνοθεσία Άγγελου Φραντζή που σάρωσε βραβεία και αγαπήθηκε όσο καμία άλλη των τελευταίων ετών. Τη ζωή της σπουδαίας και πολυμήχανης στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου ενσάρκωσαν οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Κάτια Γκουλιώνη.

Στην prime time ζώνη αναδείχθηκε η μεγάλυτερη νικήτρια βάσει τηλεμετρήσεων κλειδώντας στο 30,5% στο σύνολο, με το νεανικό κοινό να δείχνει την προτίμηση του στο ποσοστό του 29,6%. Στην δεύτερη και τρίτη θέση των μετρήσεων της τηλεθέασης στάθηκε ο τελικός του The bachelor με 22,1% στο σύνολο και ο τελικός του Big Brother με 19% στο σύνολο, αντίστοιχα.

Αυτό είναι μια νίκη για την καλή τηλεόραση, αφού το κοινό με την πρώτη ευκαιρία ανταποκρίθηκε. Άλλωστε, τα σχόλια των τηλεθεατών δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα social media.

Σχόλιο : Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους τους συντελεστές , για την άψογη σκηνοθεσία , το άρτιο σενάριο , το οποίο βασίστηκε στο βιογραφικό βιβλίο της εγγονής της Ευτυχίας Παπαγιανοπούλου , Ρέας Μανέλη με τίτλο “Η γιαγιά μου η Ευτυχία” και στην εξαιρετική διανομή των ρόλων αλλά και τις καθηλωτικές ερμηνείες όλων των ηθοποιών. Μια ταινία του 2019 , με διαχρονική αξία και αποδεδειγμένη επιτυχία.

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώCurrent show

Group Therapy

16:00 17:59

Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώCurrent show

Group Therapy

16:00 17:59