Η Αυθεντική Συνταγή Για Ιταλικό Ζυμάρι Πίτσας.

Written by on 02/02/2020

image_print
Υλικά
10 γρ. ξηρή μαγιά
20 γρ. ζάχαρη
1 ποτήρι χλιαρό νερό περίπου
Αλάτι
12 γρ. ελαιόλαδο
400 γρ. άλευρο
Εκτέλεση
-Βάζετε τη μαγιά σε ένα μπωλ με 25 ml. χλιαρό νερό και μια πρέζα ζάχαρη, ανακατεύετε και αφήνετε για 10 λεπτά.
-Κοσκινίστε το αλεύρι, ρίξτε το σε ένα μπολ ,προσθέστε ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο και νερό. Προσθέστε τη μαγιά και ζυμώνετε.
-Στη συνέχεια, βγάλτε τη ζύμη από το μπολ και τοποθετήστε τη στο τραπέζι. Αλείψτε τα χέρια με ελαιόλαδο και συνεχίστε να ζυμώνετε τη ζύμη για περίπου 5 λεπτά.
-Αφήστε τη ζύμη σε ζεστό μέρος σκεπασμένη να φουσκώσει και χρησιμοποιείστε τη.

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώ



Current show

Group Therapy

16:00 17:59









Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώ



Current show

Group Therapy

16:00 17:59