Επιστροφή των Placebo με το νέο single “Beautiful James”

Written by on 18/09/2021

image_print

Από το 2016, όταν δηλαδή κυκλοφόρησαν το EP album τους Life’s What You Make it, έχουν να κυκλοφορήσουν οι Placebo νέα μουσική. Μέχρι τουλάχιστον την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, όταν αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το νέο τους single Beautiful James. Το εν λόγω single, είναι μια γιορτή της μη ετεροκανονικής αγάπης και γράφτηκε με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αϋπνίας, ο frontman της μπάντας Brian Molko και ο μπασίστας Stefan Olsdal κατέληξαν αρχικά στο κλίμα μέσω των εικόνων και του τίτλου του τραγουδιού, και στη συνέχεια άρχισαν να δουλεύουν πάνω στη μουσική.

“Αν το τραγούδι χρησιμεύει στο να εκνευρίσει τους παλιομοδίτες και τους σφιγμένους, τότε είναι ευχάριστα για μας. Αλλά παραμένει επιτακτικό για μένα ο κάθε ακροατής να ανακαλύψει τη δική του προσωπική ιστορία μέσα του. Πραγματικά δεν θέλω να σας πω πώς να νιώσετε”. Δήλωσε ο Brian Molko για το Beautiful James.

Η μπάντα επιβεβαίωσε ότι ολοκλήρωσε τη δουλειά με τον 8ο δίσκο, που θα διαδεχθεί το Loud Like Love (2013), και υπόσχεται ότι θα ακολουθήσει ακόμη περισσότερη νέα μουσική σύντομα.

Ακούστε εδώ το νέο single Beautiful James

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

M for Mike

21:00 22:59

 Current show

M for Mike

21:00 22:59