Επιστροφή για τους Imagine Dragons με 2 ολοκαίνουργια singles

Written by on 12/03/2021

image_print

Τελευταία φορά που ακούσαμε καινούργια τους μουσική, ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν και κυκλοφόρησαν το 4ο τους άλμπουμ Origins, που ήταν ουσιαστικά η συνέχεια του Evolve (2017). Από τότε δεν υπήρχε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από αυτούς, καθώς θέλησαν τα μέλη να κάνουν διάλειμμα και να αφοσιωθούν στα δικά τους πρόσωπα. Ωστόσο είχαμε δει έντονη κινητικότητα στα social media τους, καθώς δημοσίευσαν διάφορα teasers της νέας τους μουσικής, όπως επίσης και προσωπικές φωτογραφίες. Για να φτάσουμε πρωί Παρασκευής 12/3 να κυκλοφορούν το Follow You και το Cutthroat, που θα συμπεριληφθούν στη νέα τους επερχόμενη δισκογραφική δουλειά.

Ο frontman του συγκροτήματος Dan Reynolds δήλωσε ότι το επερχόμενό τους άλμπουμ, το δούλεψε ο ίδιος μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της μπάντας τα τελευταία 3 χρόνια, και είναι το ίδιο ενθουσιασμένος κι ανυπόμονος για να κυκλοφορήσουν νέο υλικό. Επίσης ανέφερε και τις ιστορίες για τα δύο ολοκαίνουργια τραγούδια.

Το “Follow You” είναι ένα τραγούδι για την πίστη και την αγάπη. Το να αγαπάς κάποιον είναι μια εξαιρετικά ατελής διαδικασία. Δεν είναι πάντα ρομαντικό ή όμορφο. Μερικές φορές μπορεί να είναι απίστευτα οδυνηρό. Η Aja με δίδαξε την αυτο-αγάπη και μου έδειξε τι σήμαινε να δεχτώ πραγματικά κάποιον χωρίς προσδοκίες. Ήταν ατελείωτα υπομονετική μαζί μου. Δεν με χρειάστηκε. Με δίδαξε ακόμη και ότι δεν την χρειαζόμουν. Αλλά αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος του 7μηνου μας χωρισμού μερικά χρόνια πριν, επιλέξαμε να ξαναπαντρευτούμε και να μείνουμε μαζί. Της πρότεινα ξανά και είπε ναι, ξανά. Δεν λειτουργεί κάθε σχέση με αυτόν τον τρόπο, αλλά συνέβη για εμάς. Δεν χρειάζονται όλοι μια σχέση. Δεν είναι το χαρούμενο τέλος – είναι μια επιλογή που λειτουργεί για μερικούς. Και η Aja και εγώ το επιλέξαμε ξανά αφού ζήσαμε τη ζωή χωρίς το άλλο μας μισό. Έγραψα το “Follow You” αφού τα ξαναβρήκαμε. Ήθελα να αντιπροσωπεύει μια αγάπη που είναι ρεαλιστική. Μια αγάπη που δεν είναι τέλεια. Αλλά αντέχει.

Το “Cutthroat” είναι η αντίθετη πλευρά της δουλειάς, τόσο ηχητικά όσο και θεματικά. Είναι ένας εξορκισμός της λύπησης που νιώθεις για τον εαυτό σου. Μια εξέταση της ζωής μου – διαπιστώνοντας ότι είμαι πέρα από ευλογημένος – και προσπαθώ να απαλλάσσω τον εαυτό μου από την αμφιβολία και το μίσος. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω. Ξεφορτώνοντας από το μυαλό μου όλα τα ανούσια πράγματα που με έχουν επιβαρύνει. Σκοτώνοντας το μέρος του εαυτού μου που περνά τις μέρες του θρήνους για πράγματα που δεν έχουν πραγματικό νόημα ή αξία. Βρίσκοντας ότι στο τέλος της ημέρας θα επικρατήσει μόνο ένας Dan και το άτομο που αγαπά τον εαυτό μου. Αγαπά το παρελθόν μου. Το παρόν μου. Αγαπά τα λάθη και τα προβλήματά μου. Τις αδυναμίες μου. Την ασθένειά μου. Αυτό που ξυπνά κάθε μέρα ευγνώμων για τη ζωή. Αυτό ζει πλήρως και είναι παρόν για όσους αγαπώ.

Το πότε θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ οι Imagine Dragons, θα το μάθουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Joy

22:00 23:59

 Current show

Joy

22:00 23:59