Επιστρέφει το IN-Fest στο Κιλκίς στις 9 Σεπτεμβρίου

Written by on 08/09/2022

image_print

Έπειτα από απουσία 4 χρόνων από τα δρώμενα, το φεστιβάλ νέων του Κιλκίς IN-Fest επιστρέφει τη Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Κήπου. Διοργανώνεται μόλις για 3η φορά το εν λόγω φεστιβάλ, μιας και προηγήθηκαν άλλες δύο πολύ πετυχημένες διοργανώσεις του IN-Fest στο Ράντσο του Κιλκίς το 2016 και το 2017.

Τα acts που συνθέτουν το φετινό line-up του IN-Fest προέρχονται κυρίως από Κιλκίς και Θεσσαλονίκη.

Ένα από τα συγκροτήματα που ξεχωρίζουν αναμφίβολα στο φετινό line-up, είναι οι OCEANDVST. Οι Θεσσαλονικείς pop-punkers είναι ιδιαίτερα γνώριμοι τόσο στο φεστιβάλ, όσο και γενικά στο Κιλκίς. Είναι η 3η φορά που θα επισκεφτούν τη πόλη, με την πρώτη τους να χρονολογείται το 2017, όπου και δώσανε παρών στο IN-Fest στο Ράντσο. Σημειώστε ότι ήταν μόλις η 2η τους live εμφάνιση ως μπάντα. Στις αποσκευές τους έχουν το EP Escape Rovte (2017), το ντεμπούτο full-lenght album Floating (2021), αλλά και ξεχωριστές κυκλοφορίες όπως το Isn’t Love Supposed To Be A Good Thing? (2019), η πολυπετυχημένη διασκευή τους Nightmare (2019), και η πρόσφατη διασκευή τους Good 4 U (2022).

Άλλο ένα από τα συγκροτήματα που ξεχωρίζουν, είναι οι My Endless Winter. Οι alternative rockers από τη Θεσσαλονίκη, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μπροστά στο κοινό το ντεμπούτο δίσκο τους Modern Madness που κυκλοφόρησε το 2020, μιας και δεν είχαν πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις μέχρι τώρα. Οι My Endless Winter επισκέπτονται για πρώτη φορά το Κιλκίς.

Επίσης από τα συγκροτήματα που ξεχωρίζουν στο φετινό line-up είναι και οι Paranoid Reverb. Οι heavy rockers από τη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσουν κι αυτοί με τη σειρά τους το ντεμπούτο τους άλμπουμ Billion Drops (2020), μπροστά στο κοινό του Κιλκίς που θα ανταμώσουν για πρώτη φορά.

Τα υπόλοιπα acts που συνθέτουν το line-up είναι οι Σοφιστές του Δρόμου μαζί με τον KYKLO, οι Glue Vessels, και οι Blooper οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση ως μπάντα.

Η εμφάνιση των συγκροτημάτων ξεκινάει στις 19:10, με τη χρονολογική σειρά να εμφανίζεται στην παραπάνω φωτογραφία. Οι εκθέσεις φωτογραφίας και ρούχων, αλλά και το μπαζάρ θα είναι διαθέσιμα από τις 18:15. Και τέλος η είσοδος είναι δωρεάν, όπως επίσης δωρεάν είναι η μπύρα και το κρασί.

“Κιλκίς, το ‘χεις;”

Σελίδα εκδήλωσης

Σελίδα Φεστιβάλ

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Group Therapy

16:00 17:59Current show

Group Therapy

16:00 17:59