Ενεργειακά “βαμπίρ”. Πώς να τους ξεχωρίζεται και να τους απομακρύνεται από την ζωή σας.

Written by on 12/05/2020

image_print

Ενεργειακά βαμπίρ

 Έχεις σίγουρα βρεθεί να περιτρυγυρίζεσαι από ανθρώπους που εισβάλλουν στο ενεργειακό σου πεδίο και σε “ρουφάνε” ενεργειακά.

Έχεις σίγουρα νοιώσει πολλές φορές ότι οι γύρω σου θέλουν να αρπάξουν κάτι από σένα ενεργειακά ή υλικά.

Όταν μιλάμε για ενεργειακά βαμπίρ αναφερόμαστε σε ανθρώπους που μας πλησιάζουν για να πάρουν κάτι από εμάς ή για ανθρώπους που είναι στη ζωή σου και το μόνο που κάνουν είναι να ρουφάνε την θετική σου ενέργεια.

Πώς να αναγνωρίζεις τα ενεργειακά βαμπίρ

Οι άνθρωποι αυτοί:

1.Σου μιλούν για τα προβλήματά τους και ζητάνε την βοήθειά σου χωρίς να νοιάζονται για τα δικά σου προβλήματα

2.Είναι άτομα γεμάτα αρνητική ενέργεια και πεσιμιστές

3.Έχουν την τάση να “γατζώνονται” πάνω σου όταν τους δίνεις χώρο στη ζωή σου

4.Είναι άτομα που προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν. Είναι δύσκολο να τους αντιληφθείς καθώς με ύπουλους τρόπους δεν σε αφήνουν να αντιληφθείς ότι σε χειραγωγούν.

5.Δεν χαίρονται ποτέ με την χαρά σου και προσπαθούν να σε κάνουν να νοιώσεις άσχημα με την πρώτη ευκαιρία.

6.Ζηλεύουν τους φίλους σου την οικογένειά σου τον σύντροφό σου και οποιονδήποτε αγαπάς και κάνεις πράγματα γι’ αυτόν.

7.Παραπονιούνται συνεχώς για την ζωή τους και συχνά προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σου.

 Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα για να αναγνωρίζεις αυτούς τους τοξικούς ανθρώπους.

 Παρόλα αυτά εάν είσαι αρκετά αφυπνισμένος συνειδητά μπορείς να διακρίνεις αυτά τα άτομα μόνο και μόνο από την ενέργεια που εκπέμπουν

Πώς να απαλλαγείς από τα ενεργειακά βαμπίρ

Εάν δεν έχεις συνηθίσει να μην αφήνεις τους άλλους να μπαίνουν στο ενεργειακό σου πεδίο και να μην χαλάει η ψυχολογία σου από αρνητικές δονήσεις,το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποστασιοποιείσαι από αυτούς τους τοξικούς ανθρώπους.

Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, είτε επειδή πρόκειται για συνάδερφο, συγγενή, ή ακόμα και για τον σύντροφό σου, φρόντισε τουλάχιστον αφότου έχεις αντιληφθεί ότι σε “ρουφάν” ενεργειακά, να μην το ξεχνάς και να μην πέφτεις στην παγίδα τους όταν προσπαθούν να σου φορτώσουν το πρόβλημα τους και να μην αφήνεις το παραμικρό περιθώριο να σε χειραγωγήσουν ή να χαλάνε την θετική σου ενέργεια και διάθεση με την τοξικότητά τους. Σίγουρα το να απομακρυνθείς από ένα τοξικό άνθρωπο αν τρέφεις συναισθήματα για εκείνον είναι δύσκολο. Αναλογίσου όμως, μήπως τα άτομα αυτά έχουν καταφέρει να έχετε εξαρτημένη σχέση; Άλλωστε όπως αναφέραμε αυτό είναι και ένα από τα στοιχεία για να τους αναγνωρίζεις. Εάν επιτρέπεις στα ενεργειακά βαμπίρ να είναι στη ζωή σου, κακοποιείς τον εαυτό σου και χάνεις την θετική σου ενέργεια. Έτσι κιόλας τα άτομα αυτά προσκολούνται πιο πολύ πάνω σου καθώς η ενέργειά σου είναι η τροφή τους. Απομάκρυνε οπωσδήποτε τα άτομα αυτά ακόμα και αν χρειαστεί να μείνεις μόνος. Αποτοξινώσου τώρα  από την τοξικότητα των ανθρώπων αυτών και σίγουρα θα αποκτήσεις ξανά την θετική σου ενέργεια.

Ερμιόνη Ταυλαρίδου

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Group Therapy

16:00 17:59Current show

Group Therapy

16:00 17:59