Βιορυθμοί και πως να τους υπολογίσεις

Written by on 26/11/2022

image_print

Τι είναι οι Βιορυθμοί ;

Η ημέρα γέννησής μας αποτελεί το σημείο έναρξης του βιορυθμού μας – ξεκινά από το «μηδενικό σημείο» και περνά διαδοχικά από την θετική στην αρνητική του φάση, προτού καταλήξει ξανά στο μηδενικό σημείο, ολοκληρώνοντας έναν βιορυθμικό κύκλο.

Η διακύμανση αυτή αφορά στη φυσική, τη συναισθηματική και την πνευματική μας κατάσταση, η οποία έχει τα «πάνω» και τα «κάτω» της, διαφέρει από μέρα σε μέρα και καθορίζεται βάση της ημερομηνίας γέννησής μας.

Υπάρχουν πολλά είδη βιορυθμών, τα τρία βασικά είδη είναι:

ο σωματικός (φυσική κατάσταση, ενέργεια, ζωτικότητα) ο οποίος συμπληρώνεται σε 23 ημέρες

ο συναισθηματικός που συμπληρώνεται σε 28 ημέρεςο διανοητικός (πνευματική κατάσταση) που συμπληρώνεται σε 33 ημέρες. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, ο κάθε κύκλος επηρεάζει ένα ευρύ φάσμα σωματικών, συγκινησιακών και πνευματικών παραγόντων.

Παράδειγμα πίνακα βιορυθμών

Πως διαβάζουμε το διάγραμμα;

Οι καλές ημέρες παρατηρούνται όταν οι καμπύλες βρίσκονται πάνω από το μηδενικό σημείο (0%) και, αντίστοιχα, οι όχι και τόσο καλές ημέρες εντοπίζονται κάτω.

Όμως οι κρίσιμες ημέρες ή οι ημέρες προσοχής είναι εκείνες κατά τις οποίες οι καμπύλες των 2 ή και των 3 ειδών των βιορυθμών μας βρίσκονται στο «μηδενικό σημείο» (0%) και εμφανίζονται στο διάγραμμα με Χ.Πρόκειται για τις ημέρες μετάβασης (από το θετικό στο αρνητικό και αντίστροφα) κατά τις οποίες γινόμαστε πιο επιρρεπείς στα λάθη.

Είναι οι μέρες που νιώθουμε αδύναμοι και τρωτοί, ή μπορεί να μην αποδίδουμε σωστά στη δουλειά μας, να έχουμε αναποδιές και μικροατυχήματα, ή αισθανόμαστε εριστικοί ή πιεσμένοι στα συναισθηματικά μας.

Ανάλογα με το ποια καμπύλη (ποιο είδος βιορυθμού) περνάει από το σημείο μηδέν, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε σε ποιο επίπεδο (σωματικό, συναισθηματικό, διανοητικό) θα εντοπιστεί η τυχόν δυσκολία που θα αντιμετωπίσουμε.

Αντίστοιχα, αν στο μηδενικό σημείο τέμνονται 2 ή και οι 3 καμπύλες, την ημέρα αυτή θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί.

Ο Γενικός Δείκτης αποτυπώνει τη συνολική εικόνα της ημέρας, σε σχέση με τα 3 βασικά είδη βιορυθμών.

Μαζί με την προσωπική σας πρόβλεψη ανάλογα με τις κινήσεις των πλανητών και το γενέθλιο ωροσκόπιό σας θα έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για να είστε πάντα ενήμεροι και έγκαιρα προγραμματισμένοι.

Η διαδικασία είναι απλή:

Βάλτε στο ειδικό πεδίο την ημερομηνία γέννησής σας και την ημερομηνία που επιθυμείτε να προβλέψετε τους βιορυθμούς σας.

Και είστε έτοιμοι ! 🧭

Αφού διαβάσετε τους Βιορυθμούς σας, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία θέλετε και θα έχετε στην οθόνη σας μια νέα απεικόνιση.

Την ίδια ακριβώς διαδικασία μπορείτε βέβαια να εφαρμόσετε για οποιοδήποτε συγγενικό ή αγαπημένο σας πρόσωπο.

Μπορείς κι εσύ να ελέγχεις καθημερινά τους Βιορυθμούς σου.

Κάντε το μια καθημερινή σας συνήθεια: Δεν κοστίζει τίποτα!

Πάτησε το κουμπάκι εδώ:

Πηγή

Νένα Ευθυμιάδου

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Emotional Time

20:00 21:59Current show

Emotional Time

20:00 21:59