Αστρολογία: Προβλέψεις 22-28 Φλεβάρη

Written by on 25/02/2021

image_print

Αχ και πόσο μου λείψατε! Το ξέρω όμως ότι κι εγώ σας έλειψα.
Μα καιρός ήταν αυτός;  Ωραίο το χιονάκι αλλά μας αποκόβει βρε παιδί μου!
Μπαίνω κατευθείαν όμως στο θέμα γιατί έχουμε πολλά και καλά αυτή την εβδομάδα.
Ο ήλιος μπήκε θριαμβευτικά στο ζώδιο των ψαρακίων. Ονειρευτείτε με την ησυχία σας.
Ο Ερμής πήρε το ίσιο δρόμο, προλαμβάνετε δεν προλαμβάνετε τις εκπτώσεις για εκείνα τα γκατζετάκια που λέγαμε. ΠΣΚ συγκλονιστικό, Πανσέληνος στην Παρθένο ναι θα το κάνουμε επιτέλους και το σφουγγάρισμα και τα πατζούρια,   αλλά  και Αφροδίτη στους Ιχθύες, μάνα μου μέλια , χάδια και αξημέρωτα βράδια.

ΚΡΙΟΣ:  Θύμωσες ξεθύμωσες τι κατάλαβες; Μπόρα ήταν και πέρασε. Σου τα έλεγα μάτια μου να μην στα έλεγα, και τώρα στα λέω μην αγχώνεσαι έτσι βρε πουλάκι μου μόλις που ξυπνάς για το πώς θα βγει η μέρα  και η δουλειά, θα βρεις τρόπο. Πίστεψε με βρε κουτό, είναι δυνατόν να λέω άκυρα πράγματα στην μεγάλη μου αδυναμία; Και το πορτοφολάκι δεν θα αδειάσει και πρόσωπο νέο θα σκάσει από την πάνω γειτονίστα, που θα σου πιάσει την κουβέντα περί καλού και μη ξεχάσεις να κρατήσεις τηλέφωνο του γιατί κατά τον Μάιο θα σου φανεί πολύ χρήσιμο και το τηλέφωνο και το πρόσωπο χεχεχε.

ΤΑΥΡΟΣ:  Άντε βρε καμάρι μου πάνε πέρασαν τα χοντρά ζόρια. Ζουμπουρλούδικο μου κάτσε λίγο πάρε ανάσα και κλείσε κομμωτήριο. Άσε τα πείσματα και τα νάζια κατά μέρος και  κράτησε  ελεύθερο χρόνο  να τον περάσεις  με το γκομενάκι γιατί θα καούν τα κάρβουνα αυτή την εβδομάδα. Κυκλοφορούν νέα στο γραφείο πως η ξινή θα πάρει μετάθεση για παραμεθόριο αν δεν συμμορφωθεί και θα νιώσεις άλλος άνθρωπος στη δουλειά, και το δημιουργικό σου θα εκφραστεί ελεύθερα και το πρόγραμμα θα τηρηθεί κατά γράμμα και θα ολοκληρώσεις ότι δεν ολοκλήρωνες τέλος πάντων.

ΔΙΔΥΜΟΙ :  Αδέλφι μου όπως ήδη έχεις καταλάβει ο δικός μας (ο Ερμούλης ντε) πήρε τον ίσιο δρόμο και τα πράγματα άρχισαν πάλι να λειτουργούν κατά πως πρέπει γιατί μας είχαν βγει τα έντερα με τις καθυστερήσεις και τα τοιαύτα. Ξεθόλωσε και το μυαλό επιτέλους. Τώρα είναι ώρα να κάτσεις με χαρτί με μολύβι και ένα κουβά καφέ στο μπαλκόνι  να υπολογίσεις τι θέλεις να κρατήσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις για να έχουμε καλή συνέχεια, ναι αδελφάκι μου;  Στο πορτοφόλι δεν βλέπω αλλαγές, και στο γραφείο καλμάρουν τα πράγματα. Το κινητό πάντα φορτισμένο παρακαλώ γιατί θα πάρεις μηνυματάκι που θα σου ανοίξει την καρδιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :   Γκρινιαρόγατο τώρα που τα γκομενικά θα πάνε φίνα γιατί να σου φαίνεται ξαφνικά λουκουμάς ζαχαρωμένος το παρεάκι και θα κολλήσεις πάνω του σαν μύγα, τώρα που δεν θα σταματάνε τα μέιλ με τις παραγγελίες και τα μηνύματα με τα γλυκόλογα και τις τσιριμόνιες, τώρα που επιτέλους θα ξεφορτωθείς το παρελθόν όπως ξεσαβουρώνουν τα αμπάρια τους από το περριτό βάρος τα καράβια  που θέλουν να φτάσουν πιο γρήγορα στον προορισμό τους (πωωωω τι γράφω σήμερα η Θεά), τώρα να δω ποια αιτία  θα βρεις για να γκρινιάξεις…. Α! μάλιστα, στα οικονομικά νέα ίσως ακούσεις για κάτι έκτακτες εισφορές, μα είναι δυνατόν!?!?!

ΛΕΩΝ :    Αρχοντόπουλό μου! Γιατί μου χαμήλωσες την χαίτη; Γιατί εδώ πατάς και εκεί βρίσκεσαι με το συντροφάκι σου; Τι έγινε; Σου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά; Να τους ψεκάσεις με εντομοκτόνο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφιβάλεις. Είναι η Πανσέληνος που σε τσιτώνει, όταν θα περάσει θα την δεις αλλιώς μαζί του. Για αυτό ξεκίνα καλύτερα να το μαζεύεις το ψυχρό και το ανάποδο. Σκέψου τι ωραία νέα είχες στο γραφείο το πρωί και το βράδυ που θα είσαι με το έτερον ήμισυ το καλό που σου θέλω γίνε το αρχοντόπουλο που αγάπησε γιατί αλλοίμονο σου. Αυτό που δεν θέλω με τίποτα να κάνεις είναι να σκέπτεσαι  το ύψος του μπόνους παραγωγικότητας  που θα πάρεις αρχές Μαρτίου γιατί πάλι θα φορτώσεις άσχετα τις κάρτες και στο τέλος δεν θα σου μείνει σάλιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Εδέησε επιτέλους η θεά Αφροδίτη να δεις ότι δίπλα σου στέκεται ένας άνθρωπος που σε ποθεί και σε σκέφτεται και αν δεν τον βλέπεις εκεί τώρα, όπου να ’ναι θα τον δεις και θα τον καμαρώσεις!  Άντε που είχες πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και ξέχασες ότι υπάρχει και αυτό που επιστημονικά ονομάζουμε «ερωτικό πάρε-δώσε» λες και έχεις πατήσει τα ογδόντα και είσαι σε φάση «καλή ψυχή». Σε παρακαλώ, για σύνελθε λίγο, για σταμάτα αυτό το στυλάκι του «δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου εγώ» και πρόσεξε λίγο εκεί ανάμεσα στις λατρεμένες σου λεπτομέρειες θα παίξει  έκπληξη στα ξαφνικά και στα αναπάντεχα! Άντε γιατί α…

ΖΥΓΟΣ :   Έλα Ζαχαρίτσα μου και είπαμε φέτος είναι η χρονιά σου όπως πάνε να εξελιχθούν τα πράγματα.  Με το φεγγαράκι θα σε πιάσουν οι μοναξιές σου και αυτό είναι ένα θέμα γιατί θα χάσεις, αλλά τέλος πάντων θα κερδίσεις αλλού εσύ. Στο γραφείο θα αλλάξουν και την σκισμένη μοκέτα και τις χαλασμένες καρέκλες και αυτό το απαράδεχτο λαδί στους τοίχους για να βάλουν το άλλο το λαδί δυό τόνους κάτω που πάει με το ξύλο της βιβλιοθήκης  ώστε να μπορέσεις να δουλέψεις και πάλι με την άνεση σου. Ως αποτέλεσμα; θα κλείσεις διπλάσιες συμφωνίες από ότι συνήθως και θα μαζέψεις μπόλικα στο πορτοφόλι. Άσε που με την λίγη  γυμναστικούλα που  έκανες   έσφιξες παντού και πάλι κάνεις θραύση όταν κυκλοφορείς στα σουπερ μάρκετ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :   Νάτο! Έτσι το θέλω εγώ αυτό το παιδί! Χαλαρό, υποχθόνιο έτοιμο για όλα. Να έχει στο μυαλό του ότι η ζωή είναι γεμάτη χαρές και να σχεδιάζει με χάρη και εξυπνάδα πώς θα εκδικηθεί εκείνον τον ντιπ άχρηστο προϊστάμενο που του έχει φάει τη ζωή ένα εξάμηνο τώρα, να ονειρεύεται με κέφι την απόλυτη καταστροφή του και να την βλέπει να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μου σαν θαύμα! Μα ναι γλυκό μου η ζωή είναι ωραία και διαθεσιμότητα για φλέρτ υπάρχει και δηλητήρια νέας γενιάς υπάρχουν που δεν ανιχνεύονται και ένα σωρό άλλα πραγματάκια που  χάνοντας την ψυχραιμία σου τόσο καιρό  διέφυγαν της προσοχή σου. Αλλα τώρα που χαλάρωσες όλα θα εμφανιστούν μπροστά σου γιατί αν θέλουν ας κάνουν κι αλλιώς συν του ότι θα έχεις ευχάριστη έκπληξη στο πορτοφολάκι από δέρμα κροκόδειλα. Αχ… όταν μου γελάς σε αγαπώ πιο πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ :   Χαρά μου, για σένα ζω χαρά μου, που λέει και το τραγούδι! Τι να σε νοιάξει που στο γραφείο έρχονται όλα ανάποδα; Φάση είναι θα περάσει. Θα ξυπνήσεις λίγο ζοχαδιασμένο αυτές τις μέρες θα δεις την λιακάδα έξω, πάνε τα νεύρα, πιάνεις το τραγούδι σε ακούει η καρδερίνα του γείτονα αρχίζει και αυτή το τσιριτιριτρο,  σου κορνάρει ρυθμικά από κάτω ο ντελιβεράς γιατί θυμήθηκε το πουρμπουάρ που του έδωσες τις προάλλες, αρχίζει το τραγούδι και το φοξ τεριε στον 2ο βγαίνει ο «μπαμπάς» του να το μαλώσει, μη, του φωνάζεις, τραγουδάμε παρέα,  βγαίνουν και οι υπόλοιποι στα μπαλκόνια πιάνετε το τραγούδι όλοι μαζί και ναι ρε φίλε ότι και να γίνει η ζωή είναι ωραία λέμε, ειδικά όταν έρχεται  μήνυμα από εκείνο το πρόσωπο από τα παλιά που τόσο μα τόσο θα ήθελες να ξαναδείς και ας μην έχεις μία στην τσέπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Προεδράκι μου τα συγχαρητήριά μου. Όλα μπήκαν ξανά στη θέση τους. Χρειάστηκε λίγος καιρός να συνέλθεις από το προηγούμενο ζόρι αλλά όλα είναι στη θέση τους τώρα.  Και το χαμόγελο και η φλογερή ματιά και κατανόηση στο γκομενάκι δείχνουμε που το είχαμε μουρλάνει στη μουγκαμάρα και στο τσακ το σώσαμε να μην πάρει των ομματιών του και μετά θα σου έλεγα εγώ που θα πήγαινε το τουπέ.  Αλλά και στο γραφείο πια, τι να πω και τι να μολογήσω! Όλα πάνε πρίμα προεδράκι μου και μην φτύνεσαι δεν ματιάζεσαι εσύ μόνο ματιάζεις . Σε βλέπω δυναμωμένο και έτοιμο για όλα, το τρως το πρωινό σου ε; Ξέρεις εμπλουτισμένο σε βιταμίνες και φυτικές ίνες, δεν τις έχεις ανάγκη τις γλυκόζες  μάτια μου εσύ καις κηροζίνη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Μικρή πικρή μου αγάπη ότι και να γίνει εσύ έχεις τον Σύριο να πας να ξεκουράσεις το ταλαιπωρημένο σου είναι, γι αυτό δεν σε φοβάμαι. Ανησυχείς το βλέπω για το οικονομικά του κόσμου ετούτου για την επαγγελματική αποκατάσταση των ανέργων του κόσμου ετούτου και των άστεγων και των πεινασμένων, έχεις δίκιο μάτια μου, δίκιο βουνό! Και αυτοί οι εξτρατερέστριαλς γιατί αργούν και δεν έρχονται; αναρωτιέσαι αλλά θα έρθουν λίγη υπομονή, τόσες χιλιάδες χρόνια τους περιμένουμε λίγη υπομονή ακόμη και όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν, εκεί στο τέλος της εβδομάδας όλα μα όλα θα μοιάζουν καλύτερα, πίστεψε με (που πολύ αμφιβάλω) και θα δεις.

ΙΧΘΥΣ :  Ψαράκι μου, ζαργανάκι, μπαρμπουνάκι, σαργουδάκι και τσιπούρα μην αρχίζεις την μουρμούρα, ότι κακώς κείμενο και υποκείμενο πάει,  έρχεται η Αφροδιτούλα να στα σενιάρει όλα. Μα το ξέρω πως ζορίζεσαι βρε πουλάκι μου, εχμ.. ψαράκι μου ήθελα να πω, αλλά έτσι είναι η ζωή, αν δεν είχε και τα ζόρια της μια βαρεμάρα θα μας έπιανε δεν νομίζεις; Από το Σάββατο όμως όλα θα γίνουν πάρα πολύ καλύτερα στο λέω και στο υπογράφω. Χαλάρωσε και απόλαυσε την εποχή των γενεθλίων σου, πάρε εκείνο το ζεν τουπέ που έχεις και βάδισε στα καταπράσινα υγρά λιβάδια του Ποσειδώνα ( μα τι Θεά είμαι σήμερα με θαυμάζω τόσο που θα με ματιάσω στο τέλος) και άφησε πίσω το άγχος γλυκό μου και τα παρατράγουδά του, έχεις να ζήσεις πολύ όμορφες στιγμές και εξελίξεις ολούθε!


αυτά  για τώρα &  μέχρι την επόμενη εβδομάδα  φιλιά & αγκαλιές μωρά μου!!
                                                Ευγενία Ρουμπέση


Εικονογράφηση, κολάζ: Iconic Allegories

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

50 Shades of Music

18:00 19:59

 Current show

50 Shades of Music

18:00 19:59