Αστρολογία: Προβλέψεις 1-7 Φλεβάρη

Written by on 03/02/2021

image_print

Καταρχάς να εξηγηθούμε για να μην παρεξηγηθούμε. Ο Φλεβάρης αν και κοντός είναι η μεγάλη μου αδυναμία, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν είναι την παρούσης.
Επίσης άλλη μια μεγάλη μου αδυναμία είναι ο Ερμής και δεν θέλω να ακούσω κακιούλες τώρα που αναδρόμησε και ναι  εδώ θα μπω σε λεπτομέρειες.
Το λοιπόν ο καταπληκτικός ανάδρομος Ερμής δεν συμβαίνει για να μας ταλαιπωρήσει ούτε για να μας κάνει τα νευρά μας τσατάλια όπως κάτι μερικοί μερικοί ισχυρίζονται.
Τουναντίον είναι εδώ για να μας βάλει να κάτσουμε κάτω και να χρησιμοποιήσουμε εκτεταμένα το μυαλουδάκι μας και πριν κάνουμε κάθε τι να το καλοσκεφτούμε και μια και δυό και τρεις. Γιατί μονό έτσι παίρνονται οι σωστές αποφάσεις και όχι μηχανικά ή στο πόδι όπως συνηθίζουμε ενίοτε.
Τα γυαλιά και τα κλειδιά μόλις γυρνάμε στο σπίτι έχουμε ένα συγκεκριμένο μέρος που τα βάζουμε δεν τα πετάμε από εδώ και από εκεί αφηρημένα γιατί αν χαθούν δεν θα φταίει ο ανάδρομος. Πριν υπογράψουμε συμβολαιάκια τα τριπλομελετάμε γιατί αν μας δέσουν με καμιά συμφωνία της συμφοράς ούτε τότε θα φταίει ο ανάδρομος. Η συσκευή πριν χαλάσει σου είχε δείξει δείγματα ότι δεν…. Στη φούρια σου όμως την παραμέλησες και παραλίγο να πάρει φωτιά ο ηλεκτρικός πίνακας.
Ο Ερμής από εκείνα τα χρόνια ήταν ο θεούλης που φρόντιζε το ανθρώπινο είδος δεν το άφηνε να γίνει παίγνιο στα χέρια των υπολοίπων ολύμπιων, αυτό ακριβώς γίνεται όταν έχουμε αναδρομή ναι; ΝΑΙ!

Βρε σεις, καλό μήνα είπαμε;  (καρδούλες καρδούλες καρδούλες)ΚΡΙΟΣ :    Ε, ναι δύσκολα. Άλλα σιγά μην μασήσεις εσύ, βέβαια και να μάσαγες εγώ δεν θα το παραδεχόμουν γιατί όπως όλοι οι άνθρωποι έχω ένα ευαίσθητο σημείο , τους Κριούς!!
Αυτή την εβδομάδα όμως όχι δεν μασάς, αυτό που θέλεις αυτό θα το πάρεις ο κόσμος να έρθει τούμπα. Τα νευρά στο κόκκινο γιατί δεν έπεσαν οι τιμές να αγοράσεις  κι εσύ από τον νετ  εκείνο το παπουτσάκι που τόσο ποθείς. Συμφωνώ, δεν είναι δυνατόν να τρέχεις στα 6αρια με τα περσινά παπούτσια δίπλα σε αυτό  το καταπληκτικό πλάσμα  (αχ βαχ) που βγάζει κάθε απόγευμα την ιδία ακριβώς ώρα το Φοξ Τεριέ για βόλτα. Να σου πω όμως  άστο καλύτερα  για την άλλη εβδομάδα το παπουτσάκι, το πλάσμα μάλλον δεν θα εμφανιστεί το ΣΚ και τσάμπα θα τα λερώσεις στις λάσπες καινούργια παπά. Πάρε κανένα Άρλεκιν να ξεχαστείς ή τηλεφώνα σε εκείνο το φιλαράκι που πάντα έχει να σου πει μια καλή κουβέντα.

ΤΑΥΡΟΣ:   Αρχίζουμε μωρό μου λιγουλάκι  να το συνηθίζουμε αυτό το αναμπούρμπουλο  του Ουρανού ή ακόμα; Το καλύτερο θα ήταν να ξεκινήσουμε σιγά σιγά γιατί δεν θα τελειώσει και αύριο. Θα κρατήσει κάμποσο  μιάς και έχει σκοπό να σε κάνει άλλον άνθρωπο, στα λέω να τα ξέρεις. Ο Φλεβάρης δεν σου μπήκε και με πολύ κέφι, μια ο καιρός, μια που δεν τρως λόγω δίαιτας είσαι μέσα στην καντήφλα. Σκέψου όμως τι κουκλί θα γίνεις εντός ολίγου! Άσε τις τέλειες σέλφι που θα βγάζεις, να τις βλέπει και να σκάσει από το κακό της η πικρόχολη η αφεντικίνα σου που δεν σώνει να πει μια καλή κουβέντα το τελευταίο διάστημα και σου μαυρίζει την ψυχούλα ρε Ζουμπουρλούδικο (ωχ τώρα που θα γίνεις Συλφίδα πώς θα σε λέω εγώ; Πωπωω ζόρι! Καλά κάνε το πρόγραμμα σου εσύ και θα βρω πως να σε λέω).
 Όσο είναι η Αφροδίτη στον Υδροχόο θέλω να γίνεις μπουκιά και συχώριο έτσι σε πείσμα της πικρόχολης και μετά όταν θα επιβεβαιωθεί  η νέα θεσούλα που κορτάρεις  τράβα της και μια παραίτηση να της έρθει εγκεφαλικό της κακιασμένης, όχι όμως τώρα, τον άλλον μήνα να έχει ισιώσει ο Ερμούλης αφενός και να έχει δείξει η δίαιτα αφετέρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:    Αδέλφι μου, γύρισε ο δικός μας ανάδρομος και τα μυαλά στα κάγκελα. Κάποιος πρέπει να μας προσέχει γιατί έπιασε φωτιά η Καλαμαριά και κινδυνεύει η Λόλα  και ο  Carnation  μετράει τις φακές που σκορπίστηκαν στο πάτωμα προχτές από το σκισμένο πακέτο.  Μεγάλο άγχος αυτές οι σκόρπιες φακές σαν τι δουλειές που έχει να κάνεις, χαλαρά όμως μωρέ θα τα καταφέρεις είσαι πολυεργαλείο μάτια μου όλοι το γνωρίζουν και ας μη το παραδέχονται! Και αν κουραστείς και αν αγανακτήσεις από τις καθυστερήσεις να ξέρεις ότι θα δικαιωθείς αλλού. Το φλερτάκι ξεκινάει αναπάντεχα και δεν θα προλαβαίνεις να πιείς νερό, θα σκάνε από παντού πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα, σήκω ντύσου και χτενίσου και έμπα στον χορό! Βέβαια δεν θα σου κρύψω ότι το ΣΚ προβλέπεται ο καρδιακός καιρός να είναι πάρα πολύ νεφελώδης και γι’ αυτό θα σε συμβούλευα να πληρώσεις τις συνδρομές στα ταινειοκάναλα να πας και σουπερμάρκετ τώρα που έχεις λεφτάκια να αγοράσεις πατατακογαριδοποπκόρν για να βοηθήσεις  να  αλαφρύνει η κακοκαιρία. Άλλωστε ένα ΣΚ είναι θα περάσει μετά…. πςςςς…….

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:   Καρκινάκι μου, σήμερα θα είμαι κάπως λίγο σκληρή μαζί σου. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και πόσο σε καταλαβαίνω, έχουμε ένα σωρό κοινά άλλωστε. Πέρασες τα πάνδεινα με τον παππούλη Κρόνο απέναντι το αναγνωρίζω αλλά τώρα είναι η ώρα να πάρεις κεφάλι βρε χαρά μου.  Δεν είναι δυνατόν να κάθεσαι να μου κλαψουρίζεις για εκείνο το γκομενάκι που τότε το πάλε ποτέ σου είχε φερθεί σκάρτα ούτε για εκείνη την μπουγάτσα που λιγουρεύτηκες ένα ανοιξιάτικο βράδυ στου Ψυρρή και την τελευταία την πρόλαβε ο μπροστινός σου στην ουρά. Είναι περασμένα ρε πουλάκι μου αυτά ξεκόλλα.   Πώς θα πάρεις κεφάλι όταν είσαι έτσι κολλημένο στα παρελθόντα και άχρηστα.  Πώς θα κάτσει ο άλλος αν στο πρώτο ραντεβού  κάνεις ιστορική αναδρομή σε όλα τα πρώην  πόσο καλά ή πόσο σκάρτα ήταν ; Τα χρόνια άλλαξαν αλλάξαν οι καιροί και αν θες και εσύ να δεις μιαν άσπρη μέρα πρέπει να την κάνεις την μεγάλη αλλαγή που αναβάλλεις τόσο καιρό τώρα. Πέτα τα παλιά και σταμάτα να τρως ξαναζεσταμένες μπουγάτσες ο Ερμούλης θα σε βοηθήσει, βγες από το καβούκι λίγο καλό θα σου κάνει η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει, επιτέλους δες τι ωραία που πάνε τα επαγγελματικά σου και πάρε λίγο έτσι ένα δείγμα για το πώς θα πάνε και τα συναισθηματικά σου αν ακούσεις την Ευγενία και πάψεις να μιλάς στο τηλέφωνο συνέχεια με την θεία Παγώνα, νέος άνθρωπος.

ΛΕΩΝ:    Μετά και αυτήν την φεγγαράδα τα είδες όλα Αρχοντόπουλό μου; Τίποτις δεν έχεις δει αλλά ο λόγος σου βασιλικός και τα σκυλιά δεμένα. Όλα θα πάνε καλά και ακόμα καλύτερα μη μου χαλάς την ζαχαρένια σου μόνο. Στα ερωτικά, όχι ότι ποτέ σου βγαίνει πρόβλημα αλλά λέμε, μια μικρή ένταση καμιά φορά κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα, εννοείται ότι δεν είναι δικό σου το πρόβλημα, αν ο άλλος σου ομιλεί σαν να είσαι ένας οποιοσδήποτε κοινός θνητός έχεις δίκιο βουνό να εξανίστασαι και να τα κάνεις λίμπα. Θα στρώσουν όλοι όμως μάτια μου και δεν θα σηκώνουν έτσι κεφάλι μπροστά στην αυτού μεγαλειότητά σου, για τα αισθηματικά μιλάμε όμως ναι; Γιατί στα επαγγελματικά η άτιμη κοινωνία σε έφερε στη δυσχερή θέση να έχεις και ανώτερο (άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα). Το λοιπόν κάνε μωρέ  πως δεν καταλαβαίνεις την ποταπή καταγωγή του προϊστάμενου και μην πιάνεστε συνέχεια στα χέρια, δείξε πόσο ανώτερο άτομο είσαι και πόσο η ευγενική καταγωγή σου σε έχει μάθει να φέρεσαι με επιείκεια στους αδαής. Δείξε υπομονή μαζί του για να φτιάξουν εκεί τα πράγματα γιατί στην κρυστάλλινη σφαίρα που βλέπω το μέλλον μόνο των γαλαζοαίματων αγναντεύω να έρχονται στο κοντινό περιβάλλον ξεμαλλιάσματα και ξεκατινιάσματα.
Δύο μέτωπα είναι πολλά ακόμα και για εσένα αρχοντάκι μου αυτούς τους καιρούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:   Ομορφιά μου μη μου ταράζεσαι. Είσαι κι εσύ από τους Ερμηδοχτυπημένους και είναι γνωστό πόσο σε εκνευρίζει να μην μπορείς να κρατήσεις το πρόγραμμα και τους χρόνους σου.  Σε νιώθω μέχρι πάτο και θέλω να σου θυμίσω πόσο ταλέντο έχεις να φτιάχνεις νέα προγράμματα και να μελετάς κάθε μικρή τριχούλα προκειμένου να φτιάξεις μια νέα τριχιά. Άντε λοιπόν βουρ άσε τα νευράκια και τα πεισματάκια και πέσε με τα μούτρα στη δουλίτσα για να τα ξεχάσεις όλα. Άσε που σε βλέπω από το τέλος της εβδομάδας να κάνεις μπραφ με διάβασμα και σεμινάρια προς βελτίωση του επαγγελματικού ίματζ και τότε να δεις. Τα έξοδα θα καλυφτούν από τα έσοδα και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μόνο μια μικρή λεπτομέρεια, το συντροφάκι τίποτις; Πώς; Τι; Γιατί; Μη τα παραμελείς αυτά τα πραγματάκια γιατί θα έχουμε άλλα. Η δουλειά δουλειά δε λέω αλλά όχι να βάζουμε και σε δεύτερη μοίρα τα γκομενικά, πού ακούστηκε αυτό;

ΖΥΓΟΣ:   Έλα ρε Ζαχαρίτσα μου ήρθε η ώρα η καλή και η ευλογημένη. Σου πάει τόσο πολύ ο φετινός Φλεβάρης που φτου να μη σε ματιάσω δηλαδή. Σε βλέπω με τα ροζ πουκάμισα και τα τζίν να κυκλοφορείς τίγκα κολόνια και αστραφτερό χαμόγελο και να σαρώνεις τα πάντα στο πέρασμα σου και δεν υπερβάλω καθόλου. Τους τρως όλους λάχανο και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί Ζαχαρίτσα μου. Αφού θα ανέβει η τιμή της ινσουλίνης κατακόρυφα στο χρηματιστήριο. Παιδί μου έχει ανάγκη ο κόσμος την ενέργεια σου αυτή την σιροπάτη την ροζ  γιατί τον έχει φάει η ξινίλα και η μαυρίλα της εποχής.
Α, να σου πω όμως μην ξιπάζεσαι τόσο και σε πιάνουν τα χουβαρνταλίκια και σκορπάς σε κολόνιες και κομμωτήρια δεν χρειάζεται να δίνεις τόσο μεγάλη έμφαση στο εμφανισιακό και με το βρακί που λέει ο λόγος να κυκλοφορήσεις μέγιστη απήχηση θα έχεις γι΄αυτό κράτα καβατζούλες  καθώς τα εργασιακά θα είναι στάσιμα σαν τα νερά σε εκείνη την λακκούβα μπροστά από το σπίτι σου ,που παρεμπιπτόντως έχε το νου σου μην περάσει από πάνω  με φόρα κανένας απαράδεκτος και σε κάνει χάλια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Ένα μπουρλότο βγάλαμε σε τίτλο μια φορά κι εσύ το πήρες και το έκανες φλάμπουρο λες και ζούμε στην επανάσταση του εικοσιένα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Καλό μου δεν είμαστε σε πόλεμο (ακόμα). Τι βίαιη εξωστρέφεια είναι αυτή που σε διέπει;
( τα λέω έτσι μπας και σε ξενερώσω λίγο και ηρεμήσεις  αλλά χλωμό το βλέπω)
Ουφφφ…. αυτή η αναμπουμπούλα του Ουρανού σε φρικάρει τρεις φορές περισσότερο από τα Ταυράκια απέναντι σου. Θα μου πάθεις καμιά ρυτίδα ρε μωρό μου και δεν θέλω. Αυτή η τραμπάλα στην καθημερινότητα σε άλλους φέρνει ναυτία και τους ρίχνει στο κρεββάτι εσύ ρε ψιχούλα πας και αρματώνεσαι με ότι σε όπλο βρεθεί μπροστά σου και όποιον πάρει ο χάρος. Στάκα λιγουλάκι μάνα μου, τις άλλες πλακωνόσουν στην δουλειά, τις παράλλες πλακωνόσουν στο σπίτι τώρα τι; Θα το ξαποστείλεις το γκομενάκι; Κοίτα αν δεν τραβάει η υπόθεση δεν έχω καμιά μα καμία αντίρρηση να το κάνεις, αλλά προσοχή όχι εν βρασμό ψυχής, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου και είναι κρίμα ρε μωρό μου.  Ψυχραιμία λιγάκι μωρέ θα υπάρξει βελτίωσις πάραυτα και οσονούπω και στην τσέπη και στην καρδιά!
Όχι δεν το ξέχασα, Σε αγαπώ! 

ΤΟΞΟΤΗΣ:   Χαρά της Ζωής μου, για σένα φτιάχτηκε η ζωή για να την γλεντάς το έχω πει και πάντα θα το λέω. Φλερτ φλερτ φλερτ και πάλι φλέρτ. Από εκεί παίρνεις ενέργεια, την εποχή που όλοι είναι όχι απλώς στα μαύρα τους αλλά στα κατίμαυρα τους, και πετάς και πολύ καλά κάνεις βεβαίως βεβαίως. Είσαι  μέσα στην αισιοδοξία τα βλέπεις όλα απλά και διαχειρίσιμα είσαι το μόνο πλάσμα στον ζωδιακό που αγναντεύει το μέλλον και λεει:
 «να ωρε όλα θα αλλάξουν αλλά περί καλού»  και εγώ σε πιστεύω να το ξέρεις γιατί είσαι λαμπερό αστέρι είσαι.  Η αταξία στα επαγγελματικά, σου φέρνει μια βαρυστομαχιά αλλά δεν κάθεσαι, έτσι φτιάχνεις χαμομηλάκι το πίνεις και πας παρακάτω.  Θα βρεθείς με άτομα   όμοια με την αφεντομουτσουνάρα σου χαρά μου και θα φτιάξεις καλή παρέα για νέες ομορφιές και νέες περιπέτειες. Το ΣΚ μη δεις ειδήσεις θα πουν πράγματα που θα σε ξεβολέψουν και θα σου χαλάσει το κέφι. Αλλά πες μου ποιός μπορεί να χαλάσει το κέφι ενός Τοξότη για παραπάνω από μισή ώρα. Όχι πες μου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Τέλειε φίλε μου, αυτήν την εβδομάδα η ποιοτικές σου αναζητήσεις θα ικανοποιηθούν εις το έπακρον. Ναι αγαπητό μου τέλειο δημιούργημα έτσι όπως τα λέω θα είναι και να μην έχεις καμία αμφιβολία. Στη δουλειά τις δικές σου προτάσεις θα εγκρίνει το δημιουργικό και ας λένε ό,τι θέλουνε οι ζηλόφθονοι συνάδελφοί σου. Καθυστερεί η έγκριση γιατί ο πρόεδρος είχε ένα βηχαλάκι και τα έκανε επάνω του νομίζοντας ότι κόλλησε τον ακατανόμαστο.  Μόλις είδε όμως τις προτάσεις σου του έφυγαν όλα και υπέγραψε και το μπόνους που είχε τάξει. Πρόσεξε λιγάκι πως θα το τοποθετήσεις έχεις μία τάση συνεχώς να παρασύρεσαι σε λάθος επενδύσεις, τι τα θέλεις τώρα τα βατραχοπέδιλα Φλεβάρη μήνα, πήγαινε δώσε κανένα έναντι στα κοινόχρηστα γιατί αρχίζουν να μαζεύονται πολλά και θα τσιτώσει η διαχείριση. Όταν γυρνάς στο σπίτι όμως σαν κάτι να σου λείπει ε; Μήπως να έκανες ένα τραπέζι σε συγγενής και φίλους (μέχρι εννιά άτομα προσοχή!) να αναθερμανθούν λίγο οι σχέσεις γενικώς;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:   Δυνατή εβδομαδούλα μικρή πικρή μου αγάπη! Λίγο του γιατρού θα έλεγα αφού από την μία ο Δίας σε ανεβάζει από την άλλη ο Κρόνος σε ρίχνει από την τρίτη ο ανάδρομος σε μπερδεύει και από την τέταρτη έρχεται και η Αφροδίτη να στα κάνει ρόιδο μυρωμένο. Τους άλλους τους ζεις ήδη από πριν αυτή που θα καλοδεχτείς είναι η Αφροδιτούλα και μέσα σε αυτό το σύστριγκλο εσύ μάτια μου θα θέλεις να βρεις τρόπο να γλεντήσεις. Εντάξει καμία αντίρρηση ο γιατρός είπε να σου λέμε συνεχώς «ναι» αυτή την περίοδο γιατί δεν σηκώνει το νευρικό σου σύστημα άλλο τσίτωμα.  Να σου πω ότι η εποχή βοηθάει πολύ τα ξεκαθαρίσματα αλλά και που θα σου το πω τι να καταλάβεις εσύ τώρα που είσαι λες και έχεις πιεί ότι ληγμένο χάπι βρήκες μέσα στο παλιό φαρμακείο του αυτοκινήτου. Άντε περαστικούλια και σου υπόσχομαι η επόμενη εβδομάδα ότι θα είναι ακόμα πιο παρανοϊκή από ετούτη εδώ.

ΙΧΘΥΣ:   Ρε Καραβιδοτέτοιο μου, τι είναι αυτά που παίζονται με εσένα αυτή την εβδομάδα;
Το καλύτερο και το τυχερότερο κορμί της παρέας μου βγήκες. Ναι εντάξει υπάρχει μια εντασούλα και επ’ ευκαιρίας  δεν κρατιέσαι και τα χώνεις σε όποιον σε ζορίζει και μια χαρά δηλαδή, αλλά εγώ βλέπω και άλλα ωραία πράγματα να κυκλοφορούν στο υπέροχο ανεξερεύνητο μυαλουδάκι σου.  Δε μου λες βρε μπαγάσικο σοβαρά είχες κρυφό έρωτα τόσο καιρό; Σοβαρά υπήρχε κρυμμένο  τέτοιο πάθος ; Βρε καλά είχα καταλάβει ότι είσαι μεγάλη πληγή εσύ. Πώς όμως ρε μανίτσα μου μπαρμουνοκαραβιδίτσα μου θα βοηθήσω αν δεν ξέρω λεπτομέρειες ε; Μολόγα τώρα τα πάντα γιατί αλλιώς θα το χάσεις το κελεπούρι και είναι μεγάλο κρίμα. Άμα ντρέπεσαι να τα πεις δημόσια, πήγαινε στο κολλητάκι σου ρε παιδί μου, ευκαιρία είναι να τα ξομολογηθείς να ξαλαφρώσεις  και μη φοβάσαι όλα καλά θα πάνε. Θα λάβεις βοήθεια από το υπερπέραν.


μέχρι την επόμενη Δευτέρα φιλιά κ αγκαλιές μωρά μου
                           Ευγενία Ρουμπέση

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Group Therapy

16:00 17:59

 Current show

Group Therapy

16:00 17:59