Αλλαγή χώρου για τους Dropkick Murphys και τους The Rumjacks

Written by on 14/06/2022

image_print

Λόγοι πιθανής κακοκαιρίας, οδηγούν τους διοργανωτές σε αλλαγή χώρου την προγραμματισμένη συναυλία των Dropkick Murphys και των The Rumjacks, οι οποίοι πλέον θα εμφανιστούν στο Principal Club Theater. Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει το εξής:

«Thessaloniki, the Boys are Back…but in Principal!!!
Την Τρίτη 14 Ιουνίου οι Dropkick Murphys επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν ένα show που θα δικαιώσει το όνομά τους ως το αγαπημένο συγκρότημα της πόλης!
Με δεδομένο τις προβλέψεις για άσχημες καιρικές συνθήκες στην πόλη για αύριο Τρίτη 14 Ιουνίου και την αδιαπραγμάτευτη διάθεση να απολαύσουμε το ξεσηκωτικό show των Dropkick Murphys και των Rumjacks, αποφασίσαμε να αλλάξουμε χώρο και να μεταφερθούμε στο Principal Club Theater.
Όλα τα εισιτήρια που έχουν προπωληθεί ισχύουν κανονικά για τον νέο συναυλιακό χώρο, η χωρητικότητα του οποίου είναι περιορισμένη, για αυτό σπεύσατε να προλάβετε όσα έχουν απομείνει!
Γιατί ακόμα κι αν βρέχει, εμείς θα κάνουμε πάρτι με τους Dropkick Murphys και τους Rumjacks!!!»

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30. Οι The Rumjacks θα εμφανιστούν στις 20:00, ενώ οι Dropkick Murphys θα εμφανιστούν στις 21:30. Τα εισιτήρια στη προπώληση στοιχίζουν 36€, τα οποία διατίθενται είτε μέσω του ticketmaster.gr είτε σε φυσικά σημεία προπώλησης, ενώ στην είσοδο στοιχίζουν 40€.

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Melinda’s Night

22:00 23:59Current show

Melinda’s Night

22:00 23:59