Ακούστε το Whiskey (After Midnight) από τους Things To Avoid

Written by on 10/11/2021

image_print

Το Whiskey (After Midnight) κυκλοφόρησε τη Τρίτη 9 Νοεμβρίου, και είναι το 3ο single που κυκλοφόρησαν οι Αθηναίοι rockers έπειτα από το Like A Storm, και το Guardian Starlight. Το τραγούδι αναφέρεται σε μια κοπέλα που προσπαθεί να ξεφύγει από τον καταχρηστικό και τοξικό πρώην της. Κυκλοφόρησε μέσω Spotify, και θα συμπεριληφθεί στην επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά Home Painted Purple, όπου αναμένεται να κυκλοφορήσουν κι άλλα 5 τραγούδια.

Ποιοι είναι οι Things To Avoid;

Οι Things To Avoid είναι μια μπάντα με alternative rock και metal στοιχεία και έχει έδρα την Αθήνα.
Ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2019 σαν studio project ιδέα και κατέληξαν στη συνέχεια σε μορφή μπάντας, με ιδρυτικά μέλη τον Πέτρο Ψαρράκο (φωνή/κιθάρα) και τον Δημήτρη Χριστόπουλο (drums), οι οποίοι είχαν αρκετές ιδέες στην άκρη που ήθελαν να πάρουν “σάρκα και οστά”. Αποφάσισαν να ηχογραφήσουν στο home studio του Δημήτρη Γιαννόπουλου, ο οποίος εκτός από παραγωγός εκτελούσε και χρέη πληκτρά, ενώ το μπάσο το ανέλαβε ο Μάνθος Χριστάκης.
Αφού ηχογραφήθηκαν τα δύο πρώτα τραγούδια του επερχόμενου album (Like A Storm και Guardian Starlight), ο Δημήτρης Γιαννόπουλος λόγω υποχρεώσεων αποχώρησε και ως μέλος και ως παραγωγός, οπότε η μπάντα απευθύνθηκε στο Βαγγέλη Χαμηλοθώρη, με τον οποίο και συνεργάζεται ως σήμερα. Το καλοκαίρι μπήκε στη μπάντα και ο Άγγελος Χαρίσης (κιθάρα/δεύτερα φωνητικά), και σύντομα θα ανακοινωθεί το μέλος που θα ενταχθεί στα πλήκτρα! Η μπάντα δεν έχει καταφέρει ακόμα να πραγματοποιήσει κάποιο live και φυσικά όλα τα μέλη ανυπομονούν!

Μέλη:
Πέτρος Ψαρράκος (φωνή/κιθάρα)
Δημήτρης Χριστόπουλος (drums)
Μάνθος Χριστάκης (μπάσο)
Άγγελος Χαρίσης (κιθάρα/δεύτερα φωνητικά)

Things To Avoid (Instagram)

Things To Avoid (Facebook)

Things To Avoid (Spotify)

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Variety Vibes

18:00 19:59Current show

Variety Vibes

18:00 19:59