Ήρθε το Κτήνος (Huawei Mate 40 Pro)

Written by on 25/10/2020

image_print

Το Huawei Mate 40 Pro παρουσιάστηκε με OLED οθόνη, 6.76 ιντσών, ανάλυσης QHD ανάλυσης, για άριστη ποιότητα και φοβερές γωνίες θέασης, όπως επίσης και πολύ ρεαλιστικά χρώματα. Φυσικά η οθόνη τρέχει στα 90Hz, προσφέροντας πολύ ομαλή εμπειρία στην χρήση.

Το smartphone έρχεται με κατασκευή από αλουμίνιο και γυαλί, δίνοντας μια πολύ premium αίσθηση στο χέρι, αλλά και άνετο κράτημα. Είναι δεδομένο πως έχουμε πιστοποίηση IP68 ώστε να είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Η βασική του κάμερα, ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή του P40 Pro, που έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι η υψηλή ονομαστική ανάλυση από μόνη της δεν εξασφαλίζει πραγματικά καλές φωτογραφίες. Με την ανάλυση της στα 50ΜΡ, και με τον ίδιο «αφύσικα» μεγάλο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα στο 1/1.28”, με OIS αλλά και τεχνολογία Dual Pixel που είναι μοναδική σε κάμερα αυτού του είδους, εγγυάται για μια ακόμα φορά ότι το Mate 40 Pro θα εντυπωσιάσει.Η δεύτερη κάμερα του Smartphone, αυτη με τον υπερευρυγώνιο φακό, αποτελεί μια σημαντική αλλαγή σε σύγκριση με τα P40 και Mate 30. H ανάλυση της είναι πλέον στα 20ΜΡ, έχει όμως και αυτή έναν RYYΒ αισθητήρα με καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όχι μόνο. Μάλιστα έχει και αυτή την διαφορετική αναλογία πλευρών 3:2 που την κάνει ιδανική για την εγγραφη βίντεο.Η Τρίτη κάμερα έχει και εδώ ένα 5Χ οπτικό zoom με έναν περισκοπικό φακό, και ανάλυση 12MΡ, με OIS και φυσικά και εδώ έναν RYYB αισθητήρα.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Kirin 9000, που είναι ότι πιο δυνατό έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αποτελείται από 4 πυρήνες Cortex A77 και 4 πυρήνες Cortex A55. Ο Kirin 9000 είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει μέχρι στιγμής, ενσωματώνοντας μια 24πύρννη Mali G78.Χρησιμοποιεί τέσσερις Α77 πυρήνες επεξεργασίας της ARM, με μέγιστη συχνότητα τα 3.14 GHz για τον έναν από αυτούς και τα 2.54 GHz για τους άλλους τρεις. Μαζί τους υπάρχουν τέσσερις ακομα Α55 πυρήνες επεξεργασίας, με μικρότερη καταναλωση ενέργειας για πιο απλές διεργασίες, και συχνότητα στα 2.0 GHz.

Στο εσωτερικό του Smartphone βρίσκεται μια μπαταρία με χωρητικότητα 4.400 mAh που για πρώτη φορά φορτίζει με το νέο πρότυπο της εταιρείας. Η νεότερη έκδοση του Super Charge προσφέρει έως και 66W ταχείας φόρτισης, με το Mate 40 Pro να «γεμίζει» ένα 30% της μπαταρίας του κάθε 10 λεπτά.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Αντώνης Στάης

image_print
Tagged as

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώCurrent show

Group Therapy

16:00 17:59

Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώCurrent show

Group Therapy

16:00 17:59