Μιχάλης Καρπούζης


Μιχάλης Καρπούζης shows

Το όνομα αυτού…Μιχάλης Καρπούζης
Γεννημένος κάπου στην Γερμανία (Ναι έχω σχέση με την Άγκελα Μέρκελ), μεγαλωμένος κι περπατημένος στο Κιλκίς όπου πήγα σχολείο (Μέχρι το ενιαίο λύκειο παρακαλώ).
Τα τελευταία χρόνια μένω Θεσσαλονίκη (Ρωτήστε τους γείτονες να μάθετε τι καλό παιδί που είμαι).
Σπούδασα σεφ (όχι δεν έγινα γνωστός μέσω των μάστερ σεφ ή των πρωινών). Τα ενδιαφέροντα μου είναι η μουσική, ο χορός, το διάβασμα, το περπάτημα (Κατά κόρον τα σουλάτσα για να καταλαβαινόμαστε) γράφω στίχους για τραγούδια (Μέχρι στιγμής κανένα δεν έγινε φίρμα αλλά που θα πάει), ετοιμάζω μια θεατρική παράσταση κι ένα σήριαλ με πυλώνα την κωμωδία κι φυσικά το καλό φαΐ (Τι σεφ θα ήμουν άλλωστε!)
Δεν μου αρέσουν τα απαισιόδοξα άτομα κι γενικά που να βγάζουν μιζέρια και το ποδόσφαιρο (Άντρας που να μην πηγαίνει στα γήπεδα κάθε Κυριακή κάπως παράξενο για τα ελληνικά δεδομένα).
Ήμουν πρώην συνεργάτης του Ράδιο Καραμέλα στην Θεσσαλονίκη κι άλλων ιντερνετικών ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας και του εξωτερικού (στην Γερμανία μέσου της Μέρκελ,πού αλλού;) καθώς επίσης και του Cityvibes.gr όπου θα έχετε την “τύχη;” να σας κρατάω παρέα κάθε Κυριακή 21:00-23:00.
Σας περιμένω…

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Variety Vibes

18:00 19:59Current show

Variety Vibes

18:00 19:59