Τι θα δούμε στο 1ο δεκαήμερο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Written by on 31/05/2022

image_print

Αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, που ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη 1 Ιουνίου, φέρνοντας μουσικές και άρωμα καλοκαιριού!

ΙΟΥNΙΟΣ

ΤΕ 01/06 | ΠΑΡΤΙ ΕΝΑΡΞΗΣ

The Speakeasies Swing Band

Μια βραδιά γεμάτη swing μελωδίες έρχεται από τους ξεχωριστούς The Speakeasies Swing Band. Χορεύουν μαζί τους οι Swing Academy, ενώ το έναυσμα δίνει το Jazz Quartet The Opening Act, με γνωστές μουσικές και αυτοσχεδιασμούς. Τις μουσικές της θα μοιραστεί μαζί μας η dj Penelope, αλλά θα πρωταγωνιστήσει οπωσδήποτε ο Δημήτρης Σακατζής, ο οποίος και θα παρουσιάσει την βραδιά.

Ώρα έναρξης: 21.00 | Είσοδος ελεύθερη

ΠΑ 03/06 | ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Nick Mason ‘s Saucerful of Secrets

Ο εμβληματικός ντράμερ των Pink Floyd αναμένεται να παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό οπτικοακουστικό show, παραδίδοντας μαθήματα ροκ ιστορίας και ταξιδεύοντάς μας στις λαμπρότερες στιγμές της δισκογραφίας των μουσικών Τιτάνων, Pink Floyd. O Nick Mason συμμετείχε ως ντράμερ, αλλά και συνθετικά σε όλους τους δίσκους των μυθικών Floyd, οι οποίοι καθόρισαν με τον ήχο τους τις στιγμές ολόκληρων γενιών μουσικόφιλων. Οι Nick Mason’s Saucerful Of Secrets απαρτίζονται από τους Nick Mason, Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris και Dom Beken.

Doors open: 20.00 | Ώρα έναρξης: 21.30 | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 45€

ΣΑ 04/06 | ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Φοίβος Δεληβοριάς με τον Δημήτρη Μεντζέλο & τη Νεφέλη Φασουλή

Ο αγαπημένος σε όλους μας Φοίβος, έχοντας πάντα δίπλα του την “all that jazz” Νεφέλη Φασούλη καλεί στο ρόλο της ψυχής του πάρτι τον αιώνιο φίλο του, παντοτινό Hμίσκουμπρα και απόλυτο master of ceremonies Δημήτρη Μεντζέλο και μας υποδέχονται με τραγούδια παλιά και καινούργια. Καινούργια τραγούδια από το ANIME, το νέο δίσκο του Φοίβου, καθώς και γνωστά και μη εξαιρετέα κομμάτια από όλη τη δισκογραφία του, δίνουν πάσες στο genuine χιπ χοπ του Μεντζέλου, ενώ η Νεφέλη προχωράει απερίσπαστη προς το μέλλον.

Ώρα έναρξης: 21.30 | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 13€

ΤΕ 08/06 | ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Καίτη Γαρμπή

Η «ντίβα της καρδιάς μας», η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει ένα αξέχαστο συναυλιακό βράδυ, όπου μαζί της θα τραγουδήσουμε και θα θυμηθούμε όλες τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες της και τα no1 hits της από την 30χρονη καλλιτεχνική της πορεία! Τη συναυλία θα ανοίξει ο Δημήτρης Σχοινάς με ένα πολύ ξεχωριστό concept.

Ώρα έναρξης: 21.30 | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 13€

ΠΕ 09/06 | ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Εισβολέας – Χατζηφραγκέτα

Χατζηφραγκέτα The Band
Εισβολέας

O ράπερ Εισβολέας πρόκειται να «εισβάλλει» στην σκηνή και να μοιραστεί με το κοινό αμέτρητους στίχους με τον μοναδικό του τρόπο. Το ίδιο βράδυ με πλήρη σύνθεση έρχονται επί σκηνής οι Χατζηφραγκέτα The Band, για να μας παρουσιάσουν με τον δικό τους μοναδικό και αυθεντικό τρόπο παλιά και νέα τραγούδια.

Ώρα έναρξης: 21.00 | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 15€

ΠΑ 10/06 | ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Αλέξανδρος Τσουβέλας & Λούης Πατσαλίδης

Ο Έλληνας κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας και ο Κύπριος κωμικός Λούης Πατσαλίδης ενώνουν τις κωμικές τους δυνάμεις για πρώτη φορά σε μία μοναδική παράσταση επηρεασμένοι από τις Παρενέργειες Ελλάδας και Κύπρου. Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Ο πιο δημοφιλής stand up comedian της Κύπρου είναι αποφασισμένος ν’ αναστατώσει τη Μονή Λαζαριστών με τον υπέρμετρο αυθορμητισμό και το XXL χιούμορ του.

Ώρα έναρξης: 22.00 | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 13€

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Παραγωγοί και Εταιρείες που συνεργάζονται με το Φεστιβάλ.

Στην διεθνή σκηνή: XLALALA, HIGH PRIORITY, SUPERNOVA, INTERSHOW, PRINCIPAL, Για την ελληνική μουσική: MENTA, ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΧΟΣ, ΔΑΙΔΑΛΟΣ, PEOPLE, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, MADE OF STONE, FISHBLOW, BLOCK 33, CRICOS, ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ κ.α.

Η ενότητα ΧΙΠ ΧΟΠ ΔΡΟΜΟΙ γίνεται σε συνεργασία με το WE και την DYNASTY GROUP.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία της Μονής Λαζαριστών

Διοικητικό Συμβούλιο

Βούλα Πατουλίδου, Πρόεδρος

Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου, Αντιπρόεδρος

Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Διαχειριστής

Στάθης Γεωργιάδης

Καλλιτεχνική Επιτροπή του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών 2022:

Δημήτρης Χαλκιάς, Άκης Σακισλόγλου, Λάζαρος Κωνσταντινίδης.

Διεύθυνση / Λάζαρος Κωνσταντινίδης

Γραφείο Φεστιβάλ / Ελένη Γιαννέλου

Η διοργάνωση του 2022 υποστηρίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Παύλου Μελά.

Με την στήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 



Current show











Current show