Συνταγή διαίτης: μπιφτέκια με πρωτεΐνες σόγιας

Υλικά ( μερίδες: 4 ) ( Χρόνος προετοιμασίας: 5-8 λεπτά ) ( Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά ) ( 220 θερμίδες ) ( Πρωτεΐνες: 30 γραμ. ) ( Λιπαρά: 4,8 γραμ. ) ( Υδατάνθρακες: 14 γραμ. ) |
300 γραμ. βοδινό κιμά άπαχο 50 γραμ. πρωτεΐνες σόγιας 75 γραμ. ψίχα ψωμιού ολικής αλέσεως 100 γραμ. γάλα αποβουτυρωμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 κουτ. σουπ. ψιλοκομμένος μαϊντανός Αλάτι, πιπέρι |
Εκτέλεση |
1) Σε ένα μπολ μουσκεύετε την ψίχα του ψωμιού στο γάλα.
2) Στύβετε την ψίχα πολύ καλά. 3) Ζυμώνετε πολύ καλά. 4) Αλατοπιπερώνετε. 5) Σε ένα τηγάνι ρίχνετε λίγη μαργαρίνη και προσθέτετε το ψιλοκομμένο 6) Μόλις μαραθεί το κρεμμύδι το βγάζετε από τη φωτιά και το βάζετε 7) Στην συνέχεια μέσα στην λεκάνη προσθέτετε τον κιμά, τον μαϊντανό, 8) Πλάθετε το μείγμα του κιμά σε μικρά μπιφτεκάκια. 9) Βάζετε τα μπιφτέκια σας σε αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτετε 10) Τα σοτάρετε και τα ψήνετε μέχρι να ροδίσουν. 11) Μόλις ψηθούν τα κατεβάζετε από το τηγάνι και τα συνοδεύετε με Καλή επιτυχία… |
Καλή απόλαυση