1

Ο Brendon Urie ανακοίνωσε το τέλος των Panic! At The Disco

Ο frontman και εναπομείναν μέλος του ροκ συγκροτήματος από το Las Vegas Brendon Urie, αποκάλυψε ότι μετά από την ολοκλήρωση της επερχόμενης Ευρωπαϊκής περιοδείας, οι Panic! At The Disco θα πάψουν να υπάρχουν. Μια είδηση που συνεπώς σόκαρε το κοινό τους.

Ο λόγος για τον οποίο σταματάει πλέον το συγκρότημα, είναι ξεκάθαρα οικογενειακός, μιας και ο Brendon Urie μαζί με την σύζυγό του περιμένουν το πρώτο τους παιδί, και θέλει να στρέψει περισσότερο τη προσοχή στην οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Λοιπόν, ήταν ένα όμορφο ταξίδι. Μεγαλώνοντας στο Λας Βέγκας δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ που θα με οδηγούσε αυτή η ζωή. Τόσα πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο και όλοι οι φίλοι που κάναμε στη πορεία.
Αλλά μερικές φορές ένα ταξίδι πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή για να ξεκινήσει ένα καινούργιο. Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας, αν και κάποιοι από εσάς μπορεί να το έχετε ακούσει. Η Sarah κι εγώ περιμένουμε ένα μωρό πολύ σύντομα! Η ιδέα ότι θα γίνω πατέρας και θα παρακολουθήσω τη γυναίκα μου να γίνεται μητέρα, είναι τόσο ταπεινή όσο και συναρπαστική. Ανυπομονώ για την επόμενη περιπέτεια.
Τούτου λεχθέντος, πρόκειται να τελειώσω αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου και να επικεντρωθώ και να δώσω την ενέργειά μου στην οικογένειά μου, και συνεπώς οι Panic! At The Disco δεν θα υπάρχουν πια.
Σας ευχαριστώ όλους για την τεράστια υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Καθόμουν εδώ προσπαθώντας να βρω τον τέλειο τρόπο να το πω αυτό και πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσα πολλά σήμαινε για εμάς.
Είτε είστε εδώ από την αρχή, είτε μόλις μας βρήκατε, ήταν χαρά μας όχι μόνο που μοιραστήκαμε τη σκηνή με τόσους πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους, αλλά και που μοιραστήκαμε το χρόνο μας μαζί σας. Ανυπομονώ να σας δω όλους στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο για μια τελευταία κοινή περιοδεία.
Σας αγαπώ. Σας εκτιμώ. Σας ευχαριστώ για την ύπαρξή σας!!!”

Να αναφέρουμε ότι οι Panic! At The Disco δημιουργήθηκαν το 2004 στο Λας Βέγκας με αρχικά μέλη τον Brendon Urie, τον Ryan Ross, τον Brent Wilson, και τον Spencer Smith. Ενώ από το 2015 μέχρι και σήμερα, αποτελεί σαν σόλο μουσικό project του Brendon Urie. Έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα 7 άλμπουμ, με το πρώτο να είναι A Fever You Can’t Sweat Out (2005), και τελευταίο το Viva Las Vengeance (2022). Ενώ έχουν και μεγάλες επιτυχίες όπως: I Write Sins Not Tragedies, The Ballad Of Mona Lisa, New Perspective, & High Hopes.

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης