Οι Pet Shop Boys στο Release Athens 2021

Άλλο ένα από τα φετινά ονόματα του Release Athens μεταφέρεται για του χρόνου. Μετά από τους Judas Priest (16.07.21) και τους Massive Attack (25.06.21), σειρά παίρνουν οι Pet Shop Boys. Αναλυτικά η ανακοίνωση του φεστιβάλ:

Το Release Athens 2021 υποδέχεται τους Pet Shop Boys, την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 στην Πλατεία Νερού.

Οι Neil Tennant και Chris Lowe, το πιο επιτυχημένο ντουέτο στην ιστορία της Βρετανικής σκηνής, έρχονται στην Αθήνα με το εντυπωσιακό “Dreamworld: The Greatest Hits Live” show τους, γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σπουδαίας καριέρας τους.

Αυτή είναι η 3η από τις 10 ημέρες της διοργάνωσης του 2020 που αποκτά μία νέα ημερομηνία για το Release Athens 2021, μετά την υποχρεωτική αναβολή λόγω της πανδημίας. O σχεδιασμός μας προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, με βασικό στόχο όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν τη φετινή χρονιά να είναι μαζί μας το επόμενο καλοκαίρι και, με την προσθήκη μερικών ακόμα τεράστιων ονομάτων, να αποτελέσουν ένα line-up που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Σύντομα, θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του voucher και τις επιλογές που θα σας δοθούν. Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνουμε όλους τους κατόχους πως οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν θα μετατρέψουν τα εισιτήριά τους σε προνομιακά.

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Η προπώληση συνεχίζεται προς 40 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με τρέχουσα τιμή στα 120 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr

https://www.instagram.com/p/CBh5Reqpbpe/?utm_source=ig_web_copy_link