1

Νέος λογαριασμός στο instagram που προβάλει την Ελλάδα μας.

Το 2020 μας έχει επηρεάσει όλους πολύ και μας έχει αλλάξει το τρόπο ζωής μας και το πως είχαμε συνηθίσει να ζούμε.

Κορωνοϊός , Ελληνοτουρκικά, αύξηση ανεργίας , απώλειες των ανθρώπων μας και πολλά άλλα που δυστυχώς για το προσεχές μέλλον δεν φαίνονται να αλλάζουν ριζικά.

Επίσης τα ταξίδια και ο τουρισμός δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα απο όλο αυτό που προδιαγράψαμε. Σίγουρα η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας έχει πληγεί στο βάρος όλων όσων συμβαίνουν! Πως το αντιμετωπίζουμε λοιπόν όλο αυτό; Παθητικά και περιμένοντας κάτι να αλλάξει?

Μα και αν αλλάξει αυτό κάτι άλλο δεν θα προκύψει; Τουλάχιστον αυτό θα μπορούσε να μας το διδάξει η χρονιά που διανύουμε το 2020. Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού μήπως; Τελικά όταν πάνε στραβά θα πρέπει να εγκαταλείπουμε ή να προσπαθούμε περισσότερο;

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος , σίγουρα υπάρχει όμως μία ζωή και πέρα από την οποιαδήποτε προσοχή που πρέπει να δώσουμε στο δώρο της ζωής μας αλλά και των δικών μας ανθρώπων θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα, γιατί κάποια στιγμή θα έρθουν και τα εύκολα.

Ο λογαριασμός στο instagram και η ιδέα.

Η φιλοσοφία του instagram είναι τέτοια που μπορεί να αναδείξει τις ομορφιές της Ελλάδας μας, του φυσικού της τοπίου, των όμορφων χωριών της, των νησιών της, αλλά και του μοναδικού ήλιου της και των θαλασσών της!

Ο λογαριασμός μας είναι @amazing_greek_pics όπου μπορείτε όλοι να συμμετέχετε φωτογράφοι ή μη. Μόνος περιορισμός οι ποιοτικές φωτογραφίες και το επίππεδο της φωτογραφίας να παραμείνει υψηλό!

Φωτογραφικά θέματα που επιτρέπονται:

Φωτογραφία τοπίου (νησί, θάλασσα, ηλιοβασιλέματα, βουνό…)

Νυχτερινή φωτογραφία (long exposure, urban, astrophotography, light paint)

Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Φωτογραφίες απο drone

Οποιαδήποτε φωτογραφία αναδυκνύει την χώρα μας όπως π.χ αξιοθέατα

Απαγορεύονται φωτογραφίες μοντάζ και ψηφιακής σύνθεσης που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Π.χ. κακές μάσκες, κάθε φωτογραφία που θα στέλνεται θα λαμβάνει και τον λόγο που θα απορρίπτεται αν σε περίπτωση δεν δημοσιευτεί. Συντονιστής σε όλη αυτή τη διαδικασία O Christos Aggelidis καταξιωμένος φωτογράφος ο οποίος έχει βραβευτεί πολλές φορές για το έργο του, αλλά έχει και εμπειρία απο κριτική φωτογραφιών αφου συμμετείχε 2 φορές ως κριτής σε παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας του Photoweddingstories . Παρακάτω το site του

Aggelidis Photography

Σε όλα τα post θα αναγράφεται το link(instagram) των φωτογράφων- δημιουργών

Ανταμείβοντας τους δημιουργούς του @amazing_greek_pics

Κάθε μήνα ο δημιουργός που θα μαζεύει τα περισσότερα like στο @amazing_greek_pics στο instargam θα του γίνεται ένα 20λεπτο αφιέρωμα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Αγγελίδη Χρήστου Art On Air

Στο τέλος κάθε χρονιάς (2021) οι 2 καλύτερες φωτογραφίες θα τυπώνονται και θα αποστέλλονται στον δημιουργό

Περήφανος χορηγός