Κοτόπουλο αλά κρεμ με μουστάρδα

Υλικά ( χρόνος εκτέλεσης: 40 λεπτά ) ( προετοιμασία: 10-15 λεπτά ) |
2 στήθη κοτόπουλο 5 μανιτάρια φρέσκα ( προαιρετικά ) 1 κρεμμύδι 1/2 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί 300 ml κρέμα γάλακτος 2 κουταλιές μουστάρδα 2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο ( για το σοτάρισμα ) Ξερό βασιλικό Αλάτι- πιπέρι |
Εκτέλεση |
1) Πλένετε καλά και κόβετε το στήθος από το κοτόπουλο σε κύβους.
2) Σοτάρετε στο ελαιόλαδο μέχρι να πάρει ένα καφετί χρώμα και από τις 3) Προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και ( προαιρετικά μανιτάρια 4) Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί το αλκοόλ. 5) Προσθέτετε την μουστάρδα. 6) Τέλος την κρέμα γάλακτος. 7) Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να δέσει η σάλτσα. 8) Πριν κατεβάσετε από την φωτιά ρίχνετε το βασιλικό. 9) Σερβίρετε με πένες ή ρύζι. |
Καλή απόλαυση