Καλοκαιρινή περιοδεία για τον Γιώργο Αβραμίδη και την Αλεξάνδρα Σιετή

Ο ερχομός του καλοκαιριού, φέρνει αυτόματα τη σταδιακή άρση των μέτρων, η οποία με τη σειρά της συνεπάγεται με το σταδιακό άνοιγμα δραστηριοτήτων, οπότε με λίγα λόγια σημαίνει και τη μερική επιστροφή στη καθημερινότητα. Κάτι τέτοιο ισχύει και για τον καλλιτεχνικό κόσμο, που επηρεάστηκε αρκετά από τη περίοδο του lockdown, και προσπαθεί να επανέλθει στη καθημερινότητα, έστω κι αν πρέπει να τηρηθούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ήδη εγχώρια συγκροτήματα, και εγχώριοι καλλιτέχνες ανακοίνωσαν εμφανίσεις για το φετινό καλοκαίρι. Ανάμεσα σ’ αυτούς είναι και ο εξαιρετικός μουσικός και τρομπετίστας από τη Θεσσαλονίκη Γιώργος Αβραμίδης.

Ο Γιώργος Αβραμίδης ανακοίνωσε ένα μέρος των εμφανίσεών του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, και θα συνοδεύεται από τη μπάντα του The Invented Memories, αλλά και από την εξαιρετική ερμηνεύτρια από τη Θεσσαλονίκη και φιναλίστ του φετινού The Voice Αλεξάνδρα Σιετή. Όλοι τους ανυπομονούν να επιστρέψουν κανονικά στη live σκηνή, και να ανταμώσουν ξανά το κοινό από κοντά (έστω και με τις απαραίτητες αποστάσεις). Οι εμφανίσεις που ανακοινώθηκαν μέχρι τώρα είναι:

  • 30/6 στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών
  • 23/7 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Καλοκαίρι στο Μέγαρο)
  • 30/8 στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας (Αισχύλεια)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Avramidis (@g.abramides)

Περισσότερες ημερομηνίες εμφανίσεων, και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις, αναμένονται να γίνουν γνωστές σύντομα. Καλό Μουσικό Καλοκαίρι να έχουμε!!!

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης