Γενικά το 2020 δεν ήταν η χρόνια μας . Όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό. Ξαφνικά οι ρυθμοί μας άλλαξαν καθώς η καθημερινότητα μας “πάγωσε” για ένα χρονικό διάστημα λόγο της πανδημίας που πήρε σιγά σιγά παγκόσμιες διαστάσεις .Έτσι όλα τα σχέδια που είχαμε προγραμματίσει για το καλοκαίρι άλλαξαν ή και διαλύθηκαν.
Αν κάτι μάθαμε από την καραντίνα είναι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο ,πως κάθε στιγμή μετράει.Ήσουν αρκετό καιρό στην αδράνεια και στην κλεισούρα.
Τώρα είναι καιρός για διακοπές, ακόμα και με τα λίγα .
Αν νιώθεις πως η εξεταστική ή οι πανελλήνιες σου έφαγαν το μισό καλοκαίρι, έχεις αρκετό χρόνο για να δημιουργήσεις όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις.
Τι έγινε και αν δεν πας σε κάποια συναυλία φέτος; Μπορείς να σώσεις αυτόν τον ενθουσιασμό για τον επόμενο χρόνο και κάνεις κάτι παραπλήσιο για να διοχετεύσεις την ενέργεια σου εκεί. Όπως για παράδειγμα βραδιές καραόκε με την παρέα σου. Είναι επίσης και ένας τρόπος για να περάσεις δημιουργικά και όμορφα τον χρόνο σου αλλά και να έρθεις ακόμα πιο κοντά με τους φίλους σου .Είναι γνωστό άλλωστε πως η μουσική ενώνει τους ανθρώπους.

Τι και αν δεν θα πας σε ένα νησί, σε ένα ξενοδοχείο φέτος; Μικρές εξορμήσεις σε κοντινές θάλασσες και παραλίες που δεν έχεις επισκεφτεί ποτέ και νέες περιπέτειες είναι σίγουρα κάτι που θα έχεις να θυμάσαι. Και που ξες; Μπορεί να ζήσεις τον καλοκαιρινό έρωτα στα πιο αναπάντεχα μέρη. Εξάλλου, πράγματα σαν αυτά δεν είναι ποτέ προγραμματισμένα.

Διαβάστε ακόμη:  17η Νοέμβρη ημέρα Πολυτεχνείου

Και για εσένα που μπορεί να νομίζεις πως το καλοκαίρι στο χωριό είναι βαρετό, υπάρχουν αρκετές δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις. Μπορείς να πάρεις ένα ποδήλατο και να κάνεις βόλτες μέχρι να δύσει ο ήλιος. Και θα δεις το ηλιοβασίλεμα χωρίς να το καλύπτουν οι πολυκατοικίες της πόλης. Πάρε καθαρό αέρα ,απόλαυσε την φύση.Το χωριό είναι ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις από την βαβούρα της πόλης και από τις υποχρεώσεις που σε βαραίνουν. Όλες οι καταστάσεις καλυτερεύουν αν ηρεμήσει το μυαλό και εστιάσεις στα θετικά της ζωής.

Ολυμπιάδα, Χαλκιδική


Γιατί η ευτυχία βρίσκεται παντού ακόμη και στα πιο μικρά πράγματα.Και αν έχεις καλή θέληση, καλή διάθεση και θετική πάντα ενέργεια, μπορείς να σώσεις και να διορθώσεις όλες τις αναποδιές του 2020 μέσα σε αυτούς τους μήνες. Μέσα στο καλοκαίρι που τόσο το περίμενες.Μη βάζεις σε καραντίνα τον εαυτό σου. Έχεις μισό καλοκαίρι μπροστά σου.