Αστρολογία: Προβλέψεις 04-10 Γενάρη

Καλή Χρονιά είπαμε;  Άντε να πούμε!
Καλή χρονιά λοιπόν με υγεία και αγάπη, τα υπόλοιπα είναι επακόλουθα.
Το 2021 μπήκε θριαμβευτικά και ευτυχώς ήταν ημέρα Παρασκευή.
(Κάποιο βράδυ που θα βρέχει και δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε θα σας πω την ιστορία της Παρασκευής και γιατί πρέπει να την αγαπάμε!)
Σήμερα όμως είναι Δευτέρα και μάλιστα η πρώτη Δευτέρα της χρονιάς.
Τι κάνουμε κάθε Δευτέρα πριν ξεκινήσουμε την ημέρα μας;
Μπαίνουμε στο City Vibes και διαβάζουμε τις προβλέψεις της εβδομάδας γιατί αλλιώς πώς θα ξέρεις πού πατάς και πού πηγαίνεις, ε;

ΚΡΙΟΣ :    Αχ καρδιά μου ανήσυχη. Πόσα ακόμη sms για άθληση θα στείλεις ημερησίως για να ηρεμήσει το είναι σου ε; πόσα;  Στείλε όμως γιατί μέχρι την Πέμπτη έχεις καιρό να κάψεις ότι μελομακάρονο έχεις φάει. Μετά ετοίμασε μια βολική γωνιά στον καναπέ να αράξεις με το ταίρι για αγκαλίτσες. Πρόσεχε λίγο τα εξοδάκια, θα μείνεις άνευ χρήματος και οι εκπτώσεις θα είναι δυνατές φέτος.

ΤΑΥΡΟΣ:    Με τόσες λαχτάρες που σου κάνει ο Ουρανός  έχεις κοψωχολιαστεί μωρό μου και είσαι μέσα στην ανασφάλεια. Δεν φτάνει αυτό θα ανεβάσεις και ταχύτητες.  Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις κουβέντα με εκείνο το κουκλάκι, ξέρεις εσύ τι εννοώ. Στα πολλά νεύρα που θα σε πιάσουν θα  έλεγα  « μη μασάς πασά μου» αλλά μάλλον θα σε αγχώσω περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ:    Κοίταξε να δεις πουλάκι μου εάν δεν κλείσεις λίγο το στοματάκι σου και τα λες όλα όπου να ΄ναι θα φας πακέτο. Είπαμε, το κουτσομπολιό το αγαπάμε και μας δίνει χαρά αλλά αυτή την εβδομάδα πρόσεχε πού μιλάς, πώς τα λες, και τι λες. Δεν έχω να πω τίποτις άλλο. Πρέπει να δίνω πρώτη το καλό παράδειγμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:   Μην γκρινιάζεις τώρα, καλά πάμε και θα πάμε ακόμη καλύτερα εάν προσέξεις τα λεφτάκια σου (για να είμαι ειλικρινής δεν σε φοβάμαι εκεί) αλλά και αν πάρεις τηλεφωνάκι το μωρό να έρθει από το σπίτι να το ταΐσεις εκείνη την καταπληκτική καρμπονάρα που μόνο εσύ ξέρεις να φτιάχνεις και μετά…

ΛΕΩΝ:    Ζορίζεσαι πριγκιπάκι μου ε; Το ξέρω μωρό μου βρες χρόνο να αράξεις λίγο αυτή την εβδομάδα. Ξεκίνησε αυτό που λένε «δύσκολη εποχή για πρίγκιπες». Να σου πω, εκείνο το παιδί που κάθεται στο διπλανό γραφείο το έχεις προσέξει καλά; Για πρόσεξέ το!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:   Ε τώρα καημένε μου, κλαίγονται οι χήρες να κλαίγονται και οι παντρεμένες; Το μόνο πλάσμα που μπορεί να το σώσει αυτή την εβδομάδα είναι του λόγου σου γιατί και πρόγραμμα μπορείς να βάλεις και υπομονή διαθέτει μεγίστη το κατάστημα. Άσε που μόλις μπει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μεγάλη η χάρη της δηλαδή από Παρασκευή και μετά μια χαρά θα σου κάθεται το παιδί… εκείνο το καλό ντε…

ΖΥΓΟΣ:  Ωπ… τι έχουμε; Μας πιάνουν τα μοναχικά μας; Μας εκνευρίζει το συγγενολόι; Τους μιλάς και σε γράφουνε; Έλα ρε ζαχαρίτσα μου δεν θέλω τέτοια πρώτη γερή εβδομάδα του χρόνου. Το ξέρω ότι σε πιάνει αυτή η ξινίλα μετά τις χρωματιστές γιορτές αλλά να σου πω μήπως άμα αφεθείς στο γκομενάκι να νιώσεις καλύτερα; Τι εννοείς δεν τα έχετε φτιάξει ακόμα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Τώρα εσένα να σου πω να μην ακούς τι λέει ο κόσμος και να τα παίρνεις ψύχραιμα και να μην κρατάς κακία μάλλον θα ήταν πιο δημιουργικό να σκεφτώ κάτι άλλο να πω γιατί θα χαλάσω τσάμπα μελάνι. Οπότε ας το πάρουμε διαφορετικά. Μην αρχίζεις από τώρα τους καυγάδες έχεις αρκετό καιρό μπροστά σου να πλακωθείς με το άπαν σύμπαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Λοιπόν, είχαμε μια καλή περίοδο μην έχεις παράπονο, οι γιορτές ήταν ανέλπιστα παρταδόρικες και πιώματα και χοροί και απ’ όλα γιατί μόνο εσύ μπορείς μέσα σε περίοδο εγκλεισμού να τα καταφέρεις αυτά. Ε, τώρα είναι ώρα για να βάλουμε λίγο τα πράγματα σε ρελαντί. Μετά την κραιπάλη πάντα χρειάζεται  ύπνος , φρούτα και λαχανικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:   Όλοι ξέρουμε ότι είσαι το σοβαρό παιδί της παρέας και ότι πάντα θα πεις τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, αλλά ρε μάνα μου κοίταξε να μην είναι και πολύ τσεκουράτη η λαλιά σου γιατί θα στεναχωρήσεις πολύ κόσμο και είναι αμαρτία. Χαλάρωσε και φλέρταρε, καλύτερα σου κάθεται αυτές τις μέρες  που σε επισκέπτεται η Αφροδίτη, πρόσεχε μόνο γιατί αυτή η πλανεύτρα σε βάζει σε πειρασμό να ξοδεύεις ασύστολα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:   Πονεμένη μου ιστορία, ξέρω ότι τα φώτα της δημοσιότητας που έχουν πέσει επάνω στο ζώδιο σου αυτόν τον καιρό από την μια τα λατρεύεις αλλά από την άλλη νιώθεις ότι σε εκνευρίζουν, ή μήπως δεν είναι τα φώτα και είναι η μύγα στο ταβάνι;  Ούτε;  Τότε είναι τα παπούτσια που σου έκανε δώρο η μαμά; Ούτε; Άσε μη ψάχνεις γιατί δεν νομίζω να το βρεις. Όλα σου φταίνε καρδιά μου και έχεις δίκιο βουνό. Μην αρχίζεις να βρίζεις όποιον βρίσκεται μπροστά σου όμως γιατί θα πάρεις φαλάγγι και το γκομενάκι και είναι εντελώς άδικο. Θα πρότεινα γιόγκα και διαλογισμό για αυτή την εβδομάδα και διατροφή σαν κι αυτή που κάνουν οι καλόγεροι στο Θιβέτ.

ΙΧΘΥΣ:   Χρυσούλι μου, σταμάτα λίγο να σκέφτεσαι και να ψάχνεις το γιατί του διότι … γιατί θα σε πιάσει πονοκέφαλος και νευράκια και μετά ποιος μας σώνει. Αυτή η μικρή τεμπελιά παρέρχεται επιτέλους και θα το βάλεις εκείνο το πλυντήριο με τα σκούρα που εκκρεμεί από πέρσι. Φτιάξε και ένα ριζότο μωρέ με μανιτάρια που αρέσει στο συντροφάκι να το καλέσεις να τα πείτε και  να βάλετε κανένα πλάνο για το τι θα κάνετε μετά την καραντίνα. Ναι είμαστε σε καραντίνα μάτια μου πολύ καιρό τώρα, το ξέρω ότι ούτε που το κατάλαβες γι΄αυτό στο θυμίζω.

μέχρι την επόμενη Δευτέρα φιλιά και αγκαλιές μωρά μου
                           Ευγενία Ρουμπέση