Αγάπα όπως θα ήθελες να αγαπηθείς

Written by on 03/09/2020

image_print

Η ζωή μας είναι ένα ταξίδι. Ο καθένας μας έχει έναν προορισμό. Η διαδρομή μας όμως έχει πολλές στάσεις και υπάρχει περίπτωση να ταξιδεύεις στο ίδιο τρένο με άλλους επιβάτες. Αυτοί που θα ταξιδέψουν μαζί σου μπορεί να είναι πάρα πολλοί ή και λίγοι και καλοί.Σίγουρα θα δημιουργήσετε πολλές αναμνήσεις μαζί θα δείτε πολλά μέρη, θα ανεβείτε σε πολλά τρένα.Θα μάθετε πολλά για τον κόσμο και θα ανακαλύψετε δρόμους που θα σας φέρουν πιο κοντά σε αυτα που αναζητάτε.

Κάποιοι επιβάτες είναι μαζί σου από την αρχή. Σε βοηθάνε να ανακαλύψεις τον κόσμο και τον εαυτό σου.Σου διδάσκουν μαθήματα ζωής βασισμένα από τις δικές τους εμπειρίες,σε φροντίζουν,σε μεγαλώνουν. Ενώ ταξιδεύουν πιο πολύ καιρό από εσένα , όσο κουρασμένοι και αν είναι από το ταξίδι τους θα κάνουν τα πάντα για να είσαι καλά. Ακόμα και αν τύχει τα τρένα σας να συγκρουστούν πάντα θα θέλουν το καλό σου . Θα θέλουν να επιδιορθώσετε τα σπασμένα.Και εσύ θα τους αγαπάς πάντα και θα τους το δείχνεις με κάθε τρόπο.Θα ταξιδεύεις με τον τρόπο που σου έδειξαν εκείνοι μέχρι να βρεις τον δικό σου.

Κάποιοι επιβάτες μπορεί να αποφασίσουν κάποια στιγμή να κατέβουν από το τρένο σου και τότε είναι στην κρίση σου να δεις αν αξίζει να παλέψεις για να μείνουν ή να φύγουν. Είναι δύσκολο να ταξιδεύεις μόνος.Δεν θα φύγουν όλοι.Κάποιοι θα μείνουν.Θα μείνουν λοιπόν τα άτομα που θα σε σημαδέψουν και θα αποκτήσουν σημαντική και αναντικατάστατη θέση στην καρδιά σου.Θα έρθουν στον σταθμό σου και δεν θα θες να τους αποχωριστείς.
Και όταν έρθουν αυτά τα άτομα θα το καταλάβεις. Θα τους εμπιστεύεσαι και θα σε εμπιστεύονται,θα περάσετε μαζί χάρες και λύπες ,θα ανεβείτε σε πολλά τρένα μαζί. Πλέον θα τους έχεις αγαπήσει και θα τους δώσεις κάποιες από τις πιο σημαντικές προμήθειες που έχεις φυλάξει για το ταξίδι σου.Και εκείνοι θα σου δώσουν τις δικές τους ως αντάλλαγμα διότι και εκείνοι θα σε αγαπούν το ίδιο.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο αυτό από το να αγαπάς τους ανθρώπους.Να αγαπάς όπως θα ήθελες να αγαπηθείς.Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αγαπάς και να αγαπιέσαι.

Και μέσα σε αυτά τα άτομα θα βρεθεί και ο ένας επιβάτης που θα αγαπήσεις διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Θα το καταλάβεις γιατί θα θελήσεις να κάνεις μαζί του τις μεγαλύτερες διαδρομές.Όσος χρόνος και αν περάσει δεν θα σταματήσεις στιγμή να τον αγαπάς και να τον νοιάζεσαι. Κάθε φορά που θα τον βλέπεις θα σου κόβονται τα γόνατα. Η καρδιά σου θα χτυπά πιο δυνατά από το συνηθισμένο. Όσους θησαυρούς κι αν βρεις στον δρόμο σου εκείνος θα είναι πιο όμορφος και πιο πολύτιμος για εσένα. Θα αγαπήσεις κάθε μέρος του σώματος του κάθε μέρος του χαρακτήρα του,κάθε ατέλεια του,κάθε του κίνηση και θα κάνεις τα πάντα για να χαρεί το ταξίδι σας. Γιατί γέλιο του θα είναι πλέον ο αγαπημένος σου ήχος και θα νιώθεις όμορφα όταν τον ακούς.
Θα είναι ο μόνος που θα ηρεμεί τις σκέψεις σου την στιγμή ακριβώς που θα τον φέρεις στο μυαλό σου, ο μόνος που θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια μόνο με μια αγκαλιά του,ο μόνος που θα σου φτιάχνει την διάθεση και θα σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση μόνο με τα λόγια του.

Όταν νιώσεις πως ένα τέτοιο άτομο ανεβαίνει στο τρένο σου αξίζει να κάνεις τα πάντα για να μείνει όσο χρειαστεί και θα ξέρεις πως και εσύ δεν θα κατέβεις πουθενά αλλού. Όταν ταξιδεύεις μαζί με τέτοια άτομα δίπλα σου ξέρεις ότι σίγουρα θα φτάσεις στον προορισμό σου.Πάντα θα έχουν κάτι να σου διδάξουν.Πάντα θα έχεις κάτι να τους διδάξεις.Γι’αυτό οταν πακετάρεις για το ταξίδι σου μη ξεχάσεις να πάρεις μαζι σου όση αγάπη έχεις και να την μοιράζεις απλόχερα.

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Variety Vibes

18:00 19:59

 Current show

Variety Vibes

18:00 19:59